Min fødselsdagsweekend, gaver og en masse kærlighed

Det bedste smørepålæg, jeg har smagt!

Annonce for Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet

kyllinge spread

Har du smagt det nye kyllingepålæg fra Vel’smurt, der er fuld af protein og lige til at smøre på brødet? Jeg er normalt ikke til købepålæg, men jeg må virkelig tage hatten af for Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet. Produkterne er lavet af kyllingebryst og kikærter, og har derfor et højt proteinindhold.

Den røde variant er med soltørret tomater og har en dejlig sød og krydret smag, mens den grønne udgave er med ramsløg og hvidløg. Den grønne kyllingespread er af gode grunde lidt mere krydret, men faktisk også min favorit. Jeg tror også, at den vil være super lækker som spread i en sandwich – evt. til madpakken. Hvis man ligesom jeg også gerne vil have lidt mad inden træning, fordi man ellers bliver svimmel, men også godt ved, at man får kvalme af for store måltider. Så synes jeg, at det er virkelig lækkert med et stykke knækbrød med en af de to varianter af kyllinge spread med eventuelt lidt peberfrugt eller agurk til. Det ligger nemlig ikke tungt i maven, hvilket jeg synes er rigtig rart, når man skal træne. 

Jeg er begyndt at have madpakke med på arbejde, og eftersom jeg ikke er så vild med pålæg, så er det altså ofte et større show at finde noget, jeg vil have med, hvorfor jeg ofte står og steger fiskefrikadeller. Det er jo bestemt også lækkert, men det kunne nu være rart med lidt at skifte med engang imellem – og også noget, der ikke var knap så tidskrævende. Derfor tænker jeg, at de to nye varianter af Vel’smurt Kyllinge Spread skal introduceres som et nyt element i min madpakke – evt. til knækbrød om eftermiddagen, når sulten igen begynder at melde sig. 

Vejledende udsalgspris for kyllingepålægget er 17,95 kr. og produkterne kan købes i Bilka, Føtex, Kvickly, SuperBrugsen, ABC Lavpris og på Nemlig.com. Du kan læse mere om produkterne lige her.

kyllinge spread

Dette indlæg er blevet til via et honoreret samarbejde med Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet, men alle holdninger er selvfølgelig mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdagsweekend, gaver og en masse kærlighed