Amerikanske pandekager med citrus

Smoothie med blåbær

blåbærsmoothie

Smoothies er en dejlig nem form for morgenmad eller mellemmåltid, og med lidt ekstra grønt i er det faktisk også en ganske mættende og sund morgenmad, hvis man vælger at spise det som dagens første måltid. Jeg er personligt glad for en meget mættende morgenmad, da jeg gerne spiser min frokost lidt sent på dagen. Derfor serverer jeg altid et blødkogt æg eller to ved siden af min smoothies, så jeg er sikker på, at jeg ikke bliver sulten lige med det samme. Og har jeg grønkål eller spinat i køleskabet, så ryger det også gerne i smoothien.

Er du derimod typen, der ikke er så glad for morgenmad eller for meget mad om morgenen, så er en smoothies en virkelig god måde alligevel at få lidt i maven, så du sikrer et stabilt blodsukker frem til frokost.

Den her blåbærsmoothie er en af mine favoritter, og derfor har jeg også altid frosne blåbær i fryseren, så jeg hurtigt kan bikse sådan en sammen. Blåbærsmoothie er i sig selv ret sød, og derfor behøver du heller ikke tilsætte sødemiddel eller ande sødestoffer, hvilket jeg er ret vild med. Derudover tilføjer bananerne også en del sødme til smoothien, men er den alligevel ikke helt sød nok til dig, kan du også komme lidt dadler uden sten i smoothies – det giver en dejlig naturligt sødme.

Smoothie med blåbær

Forberedelsestid: 5 min

Antal: 2 personer

  • 1/2 avocado
  • 2 modne bananer
  • 1 spsk mandler
  • 2 dl. skyr
  • 4 dl. mandemælk eller alm. mælk
  • 4 dl. blåbær – jeg bruger selv frosne (bruger du ikke frosne bær, så kan du med fordel komme isterninger i smoothien, da den gerne skal være ret kold)
  • 1 tsk. vaniljepulver

Fremgangsmåde

  1. Knæk bananen ud i passende stykker og kom alle ingredienserne i en blender – kør til en ensartet masse og server straks.

blåbærsmoothie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikanske pandekager med citrus