Hokkaidosuppe med timian, græskarkerner og sprød bacon

Brownie cookies

brownie cookies

Det var virkelig bare koldt og regnfuldt i går, så jeg besluttede, at efterårsstemningen gerne måtte akkompagneres med de her hamrende lækre brownie cookies. A. var meget begejstret, da han kom hjem fra arbejde, som I nok kan regne ud, og det forstår jeg ærlig talt godt; de smager nemlig helt ekstremt godt, og så tager de virkelig ingen tid at bikse sammen. Jeg brugte hvid og mørk chokolade, men man kan altså variere det præcis, som man har lyst. Jeg tror også, at de vil være ret fantastiske med små stykker af daim, så det må blive næste projekt.

Brownie cookies (18-20 stk.)

Forberedelsestid: 10 min.

Ovntid: ca. 10-15 min.

  • 150 g. blødt smør
  • 1 dl. rørsukker
  • 1 dl. brun farin
  • 1,5 dl. usødet kakao
  • 2 dl. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 mellemstort æg
  • 100 g. hakket mørk chokolade 70%
  • 100 g. hakket hvid chokolade
  • 1 lille tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200º alm. ovn – tag bagepladen ud og beklæd den med bagepapir
  2. Bland smør, æg, rørsukker og brun farin i en skål – pisk det sammen med en el-pisker
  3. I en anden skål blander du de resterende ingredienser pånær chokoladen
  4. Hak chokoladen i grove stykker
  5. Bland de to skåle sammen og rør godt rundt, så du får en ensartet masse
  6. Kom så chokoladen i og rør igen godt rundt
  7. Med din hånd former du små kugler på størrelse med bordtennisbolde
  8. Placer dem på bagepladen, så der er ca. fire rækker med tre i hver – sørg for, at der er mellemrum mellem dem, da de flyder ud. Tryk så kuglerne en smule flade, så de ikke er helt runde.
  9. Bag dem i ovnen i 10-15 min. eller til de dufter færdige – de skal endelig ikke være brændte eller overbagte
  10. Gør det samme med den resterende dej eller gem de resterende brownie cookies i en tætlukket boks i fryseren, så har du altid små kugler, du kan tage op og bage til skønne kager

brownie cookies

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokkaidosuppe med timian, græskarkerner og sprød bacon