Brombæris med stykker af hvid chokolade

Guide til blød og fornyet hud: Diamantslibning

Diamantslibning

(Sponsoreret indlæg)
Flere af jer har spurgt ind til den diamantslibning, jeg for nyligt har fået lavet hos Beautified Odense, som jeg er blevet ambassadør for. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville skrive lidt om min oplevelse med behandlingen samt vise jer et før- og efterbillede.

Ved behandlingens start fik jeg afrenset min hud, hvorefter jeg fik lavet selve slibningen med en diamantsliber, som har nogle fine diamantstøv, der sliber og skaber et vakuumsug på huden. Selve behandlingen gjorde på ingen måde ondt, men det føltes lidt specielt, fordi den her lille støvsuger kørte rundt i ansigtet. Inden behandlingen havde jeg fået fortalt, at den skulle gøre huden mere fast, øge og styrke blodcirkulationen i underhuden, fjerne pigmentpletter samt gøre huden bedre til at regenerere, hvilket også bevirker, at man får en ”naturlig glød” samt en blødere hud.

Min hud er normalt ret fin og uden de vilde komplikationer, men jeg ville gerne have mere glød i huden samt en mere jævn hud, hvilket var grunden til, at jeg gerne ville prøve en diamantslibning. Efter behandlingen var min hud meget rød, og jeg fik af vide, at jeg skulle holde mig fra sol og svømmehal samt sørge for at passe lidt ekstra god på min hud det næste døgns tid, da det er en meget voldsom peeling, behandlingen giver, hvilket gør huden meget modtagelig for blandt andet sol, så man altså nemt kan blive forbrændt. Jeg fulgte anvisningerne og allerede dagen efter så min hud rigtig fin ud.

Nu er det en lille uge siden behandlingen og jeg kan virkelig se en tydelig forskel. På de to billeder ovenefor har jeg ikke make-up på og billedet til venstre er før behandlingen, mens billedet til højre er taget dagen efter behandlingen. På billedet til højre kan jeg tydeligt se en markant forskel i forhold til den omtalte glød. Min hud er stadig en smule rød efter behandlingen, men den ser mere levende og jævn ud. Derudover er den super blød og føles ikke så tør, som den havde tendens til inden. Selvom, at jeg har fået behandlingen sponsoreret, så ville jeg aldrig skrive om den, hvis jeg ikke oprigtigt mente, at det var pengene værd. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg får lavet en diamantslibning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombæris med stykker af hvid chokolade