Iskaffe med kaffeisterninger og sommerferieplaner

Pita-pizzaer og nyt samarbejde

pita-pizzaer

Pita-pizzaer og nyt samarbejde

Jeg har på min Instagram fortalt, at jeg går og roder med en masse meget spændende ting for tiden – nogle af dem kan jeg ikke helt fortælle jer om endnu (selvom jeg meget gerne vil), men  jeg kan fortælle jer, at jeg er blevet opskrifttester hos Carrotstick, hvilket betyder, at jeg skal teste nogle af deres opskrifter og tage billeder til deres fede hjemmeside; hvis du ikke kender Carrotstick, så vil jeg da lige anbefale dig at tage et kig forbi dem! Den her opskrift på pita-pizzaer er fra deres hjemmeside og altså en af de opskrifter, jeg skulle tage billeder af. Apropos madbilleder, så får jeg rigtig mange beskeder angående mine, og derfor laver jeg i morgen et lille blogpost med lidt gode råd til, hvordan du selv kan tage gode madbilleder, der ser indbydende og professionelle ud – det er nemlig ikke så svært, som det måske ser ud. 😉

Pita-pizzaer er en vild nem form for pizza, som smager super dejligt, så derfor ville jeg lige dele opskriften med jer, så I også kunne få glæde af den – det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg laver dem.

Pita-pizzaer (2. personer)

 • 4 fuldkornspitabrød
 • 8 spsk. tomatsauce
 • 2 pakker bøffelmozzarella skåret i tynde skiver
 • 1 pakke ruccola
 • Drys med tørret basilikum og oregano
 • Evt. kød – jeg synes en god, stærk pølse gør sig godt på pita-pizzaerne

Fremgangsmåde

 1. Start med at skære pitabrødene over i halve – gør det lidt forsigtigt, så brødene ikke knækker
 2. Fordel pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir
 3. Fordel en spsk. tomatsauce på hver pita-pizza
 4. Dernæst kommer du kød på, hvis du ønsker det, og så bøffelmozzarella
 5. Drys med oregano og basilikum
 6. Bag dem i ovnen ved 200º alm. ovn i ca. 10 min. eller til osten har taget farve og er smeltet
 7. Server pita-pizzaerne med ruccola og eventuelt frisk basilikum

Du kan finde flere lækre og nemme opskrifter på aftensmad lige her.

pita-pizzaer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskaffe med kaffeisterninger og sommerferieplaner