Små glimt: kærlighed, ferie og gourmet

Sodavandsis med rabarber, jordbær og hyldeblomst

(Sponsoreret indlæg)
Der er efterhånden lidt forskellige opskrifter på is her på bloggen, men I får altså lige en mere. Jeg blev nemlig kontaktet af Vitamin Well for nogle uger siden, som gerne ville have, at jeg lavede et billede til deres Instagramside. Det takkede jeg  ja til, og derfor valgte jeg at lave is med deres lækre vitamindrik Hydrate. Hydrate smager af jordbær og rabarber, og til dig, der ikke kender Vitamin Well, så kan jeg fortælle, at det er íkke-kulsyreholdige vitamindrikke, som indeholder forskellige tilskud af vitaminer samt frugt- og urteekstrakter. Vitamindrikkene er tappet i Sverige og sødet med en lille mængde frugtsukker, og indeholder derfor få kalorier sammenlignet med andre læskedrikke.

Normalt drikker jeg faktisk ikke læskedrikke, men efter at have smagt Vitamin Well og læst mere om produktet, synes jeg, det er et ret godt produkt – ikke et produkt, jeg ville drikke hver dag, men klart et produkt, jeg ville vælge fremfor sodavand osv. Jeg har smagt en del af de forskellige Vitamin Well-drikke og jeg er ret vild med Hydrate, hvorfor jeg også valgte den udgave, men derudover kan jeg stærkt anbefale den, der hedder Defence, som smager af citrus og hyldeblomst.

Sodavandsis med Vitamin Well (8-10. stk)

 • 1 dl. hyldeblomstsaft
 • 1 flaske Vitamin Well Hydrate med smag af jordbær og rabarber
 • Bær og frugt efter eget valg – jeg bruger kiwi, blåbær og hindbær

Fremgangsmåde

 1. I en skål blander du hyldeblomstsaft og Vitamin Well Hydrate
 2. Fordel blandingen i nogle isforme – fyld dem kun halvt op
 3. Kom dernæst bær i og fyld eventuelt lidt mere væske i, hvis bærrene ikke gør, at væsken fylder formen ud
 4. Sæt ispinde i isen og kom dem i fryseren i minimum 5. timer eller til dagen efter

Hvis du vil have mere inspiration til hjemmelavet is, kan jeg især anbefale den her udgave med mango, chokolade og appelsin.

2 kommentarer

 • De ser virkelig lækre ud, og lyder også lige som en man kunne spise på sådan en varm sommerdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Thrane Nielsen

   Tusind tak – jeg har i hvert fald allerede spist to her i sommervarmen. 😀
   Rigtig god dag til dig. Knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt: kærlighed, ferie og gourmet