Den perfekte sommerdressing med purløg

Små glimt: kærlighed, ferie og gourmet

img_3624

(Opslaget er ikke reklame)

Som du helt sikkert har bemærket, hvis du følger mig på Instagram, så var jeg i sidste uge på ferie med A. Jeg var nemlig så heldig, at jeg til min fødselsdag i april fik et gavekort til en overnatning på Tambohuskro, som ligger med udsigt lige ud til Limfjorden. Det var gaven fra A., som udover en overnatning også indeholdte en tre-retters gourmetmenu på kroen, som er kendt for deres fantastiske mad. Og fantastisk – det var det!

Vores ferie startede dog ikke så fantastisk… Vi bor jo i Odense, og da vi havde kørt ca. halvvejs derop, valgte vores bil at bryde sammen. Ja, det var en rimelig ufed situation, men heldigvis har vi et rigtig godt netværk, så vi blev hentet og kørt resten af vejen derop. Det resulterede så i, at vi ikke nåede vores reservation, og derfor bestilte vi en ekstra overnatning på kroen (hvilket betød to dage med fantastisk mad – jubii).

Jeg vil ikke bruge det her indlæg på at skrive en hel masse om ferien, men i stedet vise jer nogle af de skønne billeder, jeg fik taget deroppe. Hvis du overvejer at tage på miniferie, så kan jeg helt sikkert anbefale at tage derop. Vi tog desuden toget ind til Sydthy kurbad, hvilket var vanvittig godt, så kommer du på de kanter, er det helt sikkert noget, du bør overveje!

Menuen

Vi spiste som nævnt aftensmad på kroen to dage. Den første dag fik vi unghanebryst med rodfrugter og rødvinssauce (nederst venstre). Den anden dag fik vi til forret (øverst venstre) kold ærtesuppe med rugbrødschips og jomfruhummer soufflé. Til hovedret (nederst højre) fik vi oksemedaljon, skysauce og grøntsager, mens vi til dessert fik jordbærsorbet, jordbærsovs og hyldeblomstfromage. Normalt er jeg dessertmenneske til fingerspidserne, men de to hovedretter her var virkelig fantastiske.

Det var helt igennem en dejlig ferie – også selvom, at den ikke var så lang. Jeg skal bruge de næste dage på at forberede en masse lækre blogindlæg til jer, så hvis du sidder derude og har en idé til noget, du ønsker jeg laver, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive til mig.

ferie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte sommerdressing med purløg