Saltmandler - lækker snack eller som tilbehør til salat

Ispinde med appelsin og mango

ispinde med appelsin og mango

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Det er sjovt at lave sin is selv, og de her skønne ispinde med appelsin og mango, som slet ikke er tilsat sukker, er ingen undtagelse. Derudover smager hjemmelaver is altså bare dejligt, og man kan jo variere opskriften som man vil.

Ispinde med appelsin og mango (ca. 10 stk). 

Forberedelsestid: 10 min.

Frys: min. 5 timer

  • 2,5 dl. koldt vand
  • 1-2 spsk. sødemiddel – jeg bruger Perfect Sød
  • Saften fra ½ citron
  • Saften fra ca. 5-6 appelsiner – der skal være 5 dl. i alt
  • 1/2 tsk. revet ingefær
  • 1 moden mango skåret i små tern
  • 100g. mørk chokolade – jeg brugte 70%

Fremgangsmåde

  1. I en skål blander du alle ingredienserne godt sammen og rør rundt, så du har en ensartet masse
  2. Smag gerne lige på ismassen, så du finder du af, om de er søde nok – jeg er ikke så vild med alt for søde ting, så derfor kan det godt være, at du har brug for at de er lidt sødere
  3. Når det er gjort hælder du din ismasse i dine isforme og kommer ispinde i
  4. Lad det hele fryse i minimum 5 timer eller til dagen efter
  5. Når ispindene er frosset smelter du din chokolade over vandbad
  6. Det kan godt være lidt svært at få ispindene ud af deres hylster – jeg kommer dem gerne lige nogle minutter ind under en meget varm vandhane til de slipper fra formen
  7. Når chokoladen er smeltet dypper du dine is derned – du kan også bruge en ske, hvis dit vandbad ikke er helt dybt nok
  8. Sørg for, at chokoladen fordeler sig godt rundt om isen
  9. Lad dem tørre på et stykke bagepapir og kom dem tilbage i fryseren igen i en tætlukket beholder, hvis de ikke skal spises med det samme

Måske de her skyr-is med jordbær kunne være noget for dig?

ispinde med appelsin og mango

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saltmandler - lækker snack eller som tilbehør til salat