Wok med kylling og grøntsager i grøn karry

Chiabudding med chokolade og appelsin

chiabudding med chokolade og appelsin

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Denne skønne chiabudding med chokolade og appelsin smager virkelig meget henad chokoladebudding, så hvis du ligesom jeg er vild med dessert, så ville den her chiabudding helt sikkert også være noget for dig. Chiabudding – eller chiagrød, som de også kaldes, er virkelig helt ekstremt nemt at lave, fordi man kan mikse det sammen dagen i forvejen, så morgenmaden blot skal serveres, når man står op. Og har man ikke tid til den helt vilde anretning, så kan man jo bare spise den som den er her. Derudover mætter chiagrød helt vildt meget, fordi de små frø svulmer op og bliver ret store, så man får en dejlig lang mæthedsfornemmelse. Derudover er chiafrø ekstremt sunde, så der er virkelig kun gode ting at sige om den her form for morgenmad.

Overnight chiagrød med chokolade og appelsin (1 portion)

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 appelsin – saften herfra
  • 4 spsk. mælk, mandelmælk eller halvt mælk og halvt vand
  • 2 spsk. skyr
  • 3 tsk. kakaopulver – jeg brugte bagekakao
  • Sødemiddel efter behov – jeg bruger Easis Perfect Sød

Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne godt sammen i en stor skål, så du har en fuldstændig ensartet masse
  2. Når det er gjort kommer du din chiabudding med chokolade og appelsin på køl i nogle timer – eller til dagen efter
  3. Herefter kommer du eksempelvis komme din chiabudding med chokolade og appelsin i et serveringsglas. Jeg har valgt at lægge min i lag med hjemmelavet granola, jordbær og så slutte med lidt mynte på toppen.

Hvis du er mere til en klassisk chiagrød, kunne denne chiagrød med vanilje måske være noget for dig.

chiabudding med chokolade og appelsin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med kylling og grøntsager i grøn karry