Pasta med kylling, kalkunbacon og svampe i en cremet flødesovs

De lækreste bananpandekager – sunde pandekager uden sukker og mel

bananpandekager uden sukker og mel

Så blev det endelig weekend! Jeg sidder og nyder en stille morgen med A og resterne af de her bananpandekager uden sukker og mel, som jeg lavede i går til morgenmad. Jeg var i København i torsdags, hvor jeg var ovre og se Stjernefamilien på Skuespilhuset – og sikke en oplevelse! Jeg ELSKER at gå i teatret, og gør det gerne så ofte som muligt. Jeg er endda så heldig, at A. arbejder på Odense Teater, og derfor får han fribilletter til stykkerne, hvilket jeg nyder rigtig godt af. Det kan jo være lidt af en dyr fornøjelse at gå i teatret, men hvis du er studerende, kan du tilmelde dig Klub_U. I Klub_U får du billetter til Odense Teater til kun 60kr, så det er da værd at overveje.

Nå, det var lige et sidespor. For lige at vende tilbage til de her bananpandekager uden sukker og mel, så er de altså hamrende lækre, og det gjorde lige starten på weekenden SÅ meget bedre. Hvis du kunne tænke dig at lave dem i løbet af weekenden, og måske forkæle nogen, du holder af, så får du opskriften lige her.

Bananpandekager uden sukker og mel

Forberedelsestid: 20 min.

Antal: 4 personer.

Antal: 4 personer

  • 2 mellemstore, meget modne bananer
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 6 spsk. mælk
  • 2 spsk. skyr (kan godt undlades – jeg synes det gør dem mere mættende)
  • 3 dl. havregryn eller ruggryn
  • 4 æg

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend det hele godt sammen. Alternativt kan du komme det hele i en skål og blende det med en stavblender.
  2. Varm en pandekagepande eller en almindelig pande (gerne en slip-let) op til middel varme. Hvis du har en god pande, behøver du ikke komme fedtstof på den. Har du ikke en god pande, ville jeg lige komme en smule kokosolie eller smør på panden, når du skal stege den første pandekage.
  3. Når panden er godt varm hælder du lidt af dejen på panden, som du normalt ville gøre, når du laver pandekager. Steg pandekagerne færdige på begge siden en ad gangen.

De her lækre bananpandekager uden sukker og mel serverer jeg friske bær, skyr og den lækreste rabarberkompot, som du kan finde opskrift på lige her. Du kan også servere dem med hakkede mandler, peanutbutter eller lidt hakkede chokolade.

bananpandekager uden sukker og mel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med kylling, kalkunbacon og svampe i en cremet flødesovs