Madplan uge 3

madplan-uge-3 Det sunde tema fortsætter selvfølgelig i denne uges madplan, hvor der er lagt i ovnen til en masse lækre sager! Planerne som altid lavet til 4 personer, men er man to, kan man med fordel vælge udvælge eksempelvis to-tre retter og spise rester nogle andre dage. Du kan desuden printe hele siden via. printknappen i bunden, hvis du gerne vil have indkøbslisten i fysisk form. Jeg går desuden ud fra, at du sikkert allerede har en del af de basisting og krydderier, som står på indkøbslisten.

MADPLAN UGE 3

INDKØBSLISTE

Grøntsager
  • 1 pakke hvidløg
  • 1 x rødløg
  • 1 x løg
  • 1 x broccoli
  • 1 x æble
  • 1 pakke store champignoner
  • 1 pakke ruccola
  • Evt. Mango (til ristaffel)
  • Evt. 1 bundt forårsløg (til ristaffel)
  • Evt. banan (til ristaffel)
  • Evt. koriander (til ristaffel)
  • 1 lille pose kartofler (eller 2 stk)
Mejeri
  • 1 bakke æg – min. 10 stk.
  • Parmesan
  • 500 g. skyr
  • 1 x flødealternativ
  • Frisk fuldkornspasta
  • 1 pakke smør
  • 1 x mælk
  • 1 x gær
  • 1 bøfmozzarella
Kød og fisk
  • 500 g. hakket kyllingekød
  • 2 store kyllingebryster
  • 1 pakke kalkunbacon
  • 1 god, stærk salami efter eget valg
Konserves og glas
  • Mayonnaise
  • Soltørrede tomater
  • Æblecidereddike
  • 1 dåse kikærter
  • 1 dåse butterbeans
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 glas god pizzasauce (den fra urtekram kan anbefales)
Krydderier
  • Tørret oregano
  • Tørret basilikum
  • Medium stærk karry
  • Tørret gurkemeje
  • Spidskommen
  • Tørret koriander
  • Chiliflager
Andet
  • Grahamsmel
  • Durhummel
  • Hvedemel
  • Honning
  • Fuldkornsris
  • Havregryn
  • Solsikkekerner
  • Evt. Peanuts (til ristaffel)
  • Evt. Rosiner (til ristaffel)
  • Evt. Kokoschips (til ristaffel)