Smoothieskål med mango, hindbær, grønkål og granatæble

smoothieskål Den her smoothieskål med mango, hindbær, grønkål og granatæble smager super både sødt, frisk og er mættende på en og samme tid. Jeg laver ofte smoothies til morgenmad, når det skal gå stærkt, og når jeg gerne vil have lidt ekstra grønt ind i min kost. Det er nemlig en rigtig nem måde at ''snyde'' lidt flere grøntsager og frugter ind i maden. Den her version af smoothieskål er en af mine favoritter, som jeg laver igen og igen. Du kan jo toppe din smoothieskål med præcis det, du gerne vil; eksempelvis er den her hjemmelavede granola også en skøn topping.

Smoothieskål med mango, hindbær, grønkål og granatæble

Forberedelsestid: 10 min. Antal: 2 skåle
  • 1 mangofrugt - gerne frossen
  • 1 granatæble - kernerne herfra
  • 1 håndfuld grønkål
  • 1 håndfuld frosne hindbær
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1-2 dl. mælk (afhænger af, hvor tynd, du ønsker den)
  • Smag den evt. til med sødemiddel - jeg foretrækker Perfect Sød fra Easis, som du kan købe lige her.

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend det hele til en lækker og ensartet masse
  2. Smag evt. til med sødemiddel og server i en skål med hakkede mango, granatæblekerner og måske lidt frø som på billedet - jeg bruger hampefrø.
Du kan finde flere lækre, sunde og nemme smoothies og greenies lige her. smoothieskål