Madplan uge 47

madplan-uge-47 Så er madplan og tilhørende indkøbsliste for uge 47 klar. I denne uge er der fokus på nemme, sunde og lækre retter med en masse grønt. Jeg har desuden forsøgt at lade mange af ingredienserne gå igen, så du ikke skal ud og købe en masse, du aldrig får brugt.  Madplanen er lavet til 4 personer, men er man to, kan resterne bruges til madpakker elller man kan vælge eksempelvis tre-fire retter, som man spiser i løbet af ugen. Jeg håber, at du kan lide madplanen og rigtig god uge 47 – du kan desuden printe hele siden via. printknappen i bunden, hvis du gerne vil have indkøbslisten i fysisk form. Jeg går desuden ud fra, at du sikkert allerede har en del af de basisting og krydderier, som står på indkøbslisten.

MADPLAN UGE 47

INDKØBSLISTE

Grøntsager
  • 1 net løg
  • 1 net rødløg
  • 1 pakke hvidløg
  • 1 pose kartofler
  • Frisk timian
  • 2 x squash
  • 1 pakke frisk spinat
  • 1 pose kartofler – 1,5 kg.
  • 1 pose pastinakker (el. 4 løse) – kan erstattes af en pakke blandede rodfrugter
  • 1 pose gulerødder
  • 1 pose bolchebeder el. alm. rødbeder – kan erstattes af en pakke blandede rodfrugter
  • 400 g. majs, optøet fra frost
  • 1 bundt koriander, finthakket
  • 1 bundt persille, finthakket
  • 1 pose æbler
  • 1 granatæble
  • 1 pakke bladselleri
  • Brune champignoner
  • 1 x lilla spidskål
Mejeri
  • 1 x bøfmozzarella
  • 1 bakke æg - 10 stk.
  • 1 x mælk - gerne sødmælk
  • 1 pakke smør
  • 1 x madlavningsfløde
  • 1 pakke revet mozzarella
Kød og fisk
  • 1 god, stærk salami efter eget valg
  • 1 pakke røget laks
  • 500 g. svinekød (5-7%) eller hakket kyllingekød
  • 300 g. god bacon i tern
  • 400 g. kyllingebryst
  • Kød efter eget valg til menuen om fredagen
Konserves og glas
  • Pizzasauce
  • 1 dåse kikærter
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Balsamico
Krydderier
  • Chiliflager
  • Spidskommen
  • God karry
  • Boullionterning med grøntsags
  • Tørret basilikum
  • Tørret oregano
Andet
  • Grahamsmel
  • Fuldkorns hvedemel
  • Havregryn
  • Bagepulver
  • Speltkerner, bulgur eller almindelige fuldkornsris
  • Fuldkornspasta - gerne penne
  • 1 pose mandler