Sprød fuldkornspizza med stærk salami, rødløg og kartofler

fuldkornspizza med stærk salami Hjemme hos mig er vi ret glade for pizza i alle afskygninger. Det er ofte om søndagen, jeg sætter en pizzadej til hævning, så vi kan slutte weekenden af med skønne, sprøde og velduftende pizzaer. Vi varierer egentligt ikke så meget på fyldet, da vi begge er ret glade for en meget klassisk pizza med peberfrugt, løg, champignoner og oksekød, men lige i går prøvede vi en ny version, som egentligt bare blev en slags ''tøm køleskabet pizza''. Men ej, hvor blev den altså lækker! Vi var begge helt vilde med den her fuldkornspizza med stærk salami, så den skal altså helt sikkert laves igen snart! Jeg vil elske at blive inspireret til nye pizzakombinationer, så hvilke faste ting kan man altid finde på din pizza? Skriv endelig dit bud i kommentarfeltet.

Sprød fuldkornspizza med stærk salami, rødløg og kartofler

Forberedelsestid: 2 timer Antal: 2 pizzaer - 4 personer Du finder opskrift og fremgangsmåde til den bedste pizzadej lige her Derudover skal du bruge
  • 1 god, stærk salami efter eget valg
  • 2 kogte kartofler - evt. en rest fra dagen i forvejen
  • 1 stort rødløg
  • ca. 3-4 spsk. god pizzasauce - du kan lave den selv eller købe den færdigt. Til den her pizza brugte jeg en pizzasauce fra Urtekram som var virkelig lækker.
  • 1 bøfmozzarella
  • Pynt med olivenolie og frisk timian

Fremgangsmåde

  1. Når du har din dej klar (se opskrift og fremgangsmåde via. linket længere oppe) kommer du ca. 1,5 spsk. pizzasauce på hver bund.
  2. Derefter river du ca. 1/2 bøfmozzarella på hver pizza. Fordel skiver af salami, rødløg og kartoffel - drys med olivenolie og bag dem i ovnen ved max grader i ca. 5-7 min. eller til de er gyldne og sprøde.
  3. Pynt din fuldkornspizza med frisk timian og server den straks
fuldkornspizza med stærk salami