Spidsk√•lswrap med kylling og gr√łnt

spidskålswrap Har du brug for en virkelig nem, lækker og ikke mindst super sund aftensmad? Så er den her spidskålswrap lige sagen! Det er en virkelig nem måde at skifte noget af brødet ud og samtidig få et mættende måltid, der ikke føles som at spise salat.Vi er generelt vilde med wraps hjemme hos os, men nogle gange er det altså rart med lidt mere grønne alternativer. Jeg kan desuden godt mærke, at sommeren har været fyldt med mad, der måske ikke altid lige har været til den helt sunde side, så der er ekstra fokus på grøntsager og sunde alternativer hjemme hos os denne måned.

Spidskålswrap med kylling og grønt (4 personer)

  • Et spidskål - de fine blade herfra (jeg spiser selv ca. to wraps og det samme gør A., men hvis I spiser mere, skal du nok bruge et spidskål til alt efter størrelsen)
  • ca. 400g. kylling
  • ca. 1-2 tsk. paprika til krydring af kyllingen
  • 1 agurk skåret i tern
  • 2 peberfrugter skåret i tern
  • 3 forårsløg skåret i fine skiver
  • 1 lille rødløg skåret i fine tern
  • 1 håndfuld cherrytomater skåret i kvarte
  • Grønkål
  • Spinat
  • Olivenolie til stegning
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Rens og skær alle grønsager ud og kom dem i små skåle
  2. Rens spinat og grønkål og kom det i en skål
  3. Varm en pande til middel varme med en smule olivenolie
  4. Skær kyllingen ud i fine stykker og kom den på panden
  5. Kom derefter paprika samt salt på kyllingen - hvis du ikke ønsker paprika på kyllingen, så kan du blot nøjes med salt
  6. Lad den tage farve og stege til den er gennemstegt
  7. Hvis du køber kylling med vand, så sørg for at hælde det fra, hvis det ligger sig på panden, da vi ikke vil koge kyllingen
  8. I mellemtiden blander du din dressing sammen
  9. Rens spidskål, fjern de første to blade og pil de andre blade fra og kom dem på en tallerken
  10. Når kyllingen er færdig kommer du den på et fad/tallerken og så er dine wraps klar til at blive samlet
Vi sidder altid med alle tingene i små skåle, så vi selv kan samle vores wraps, hvilket jeg synes er super hyggeligt. Jeg er nemlig ret vild med fingermad, som man kan sidde og nippe til fremfor en ret, der er helt færdig, når den er serveret. Jeg bruger en dressing rørt på creme fraiche, sennep, purløg og hvidløg - du kan finde den præcise opskrift lige her. spidskålswrap