Salat med frisk spinat og søde blåbær

salat Jeg er vild med simple salater, der smager af noget - og så må de også gerne mætte. Den her salat er helt perfekt, hvad det angår, og så minder den mig om sommer og sol, hvilket jo bestemt ikke er dårligt, når nu solen ikke har været prangende denne sommer. Vi spiste salaten til ovnstegt kylling og det var en helt perfekt kombination!

Salat med frisk spinat og blåbær

  • 2 håndfulde spinat
  • 1 bæger fetaost
  • 1 avocado skåret i tern
  • 1 bakke blåbær, skyllet
  • 2-3 stængler forårsløg, finthakket i skiver
  • 2 håndfulde ristede græskarkerner
  • Lidt god olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Skyl spinat og kom det i en skål
  2. Tilsæt feta, som er drænet for vand, hvis der er vand i den udgave, du benytter
  3. Tilsæt avocado og blåbær samt forårsløg
  4. På en tør pande rister du græskarkerner ved middel varme til de begynder at tage farve
  5. Drys kernerne med lidt salt og kom dem ud på noget køkkenrulle, så de kan køle af
  6. Drys salaten med lidt olivenolie og de afkølede græskarkerner
  7. Server salaten som den er, med et godt stykke kød eller som tilbehør til de her lækre falafler.
  salat