Blogetik, sponsoreret indlæg og affiliate links

På min blog vil du kunne finde indlæg, der er markeret med ”Reklame” eller ”Sponsoreret indlæg” starten af indlægget. Det er indlæg, der er lavet i samarbejde med en virksomhed. Jeg samarbejder udelukkende med virksomheder, jeg stoler på, og hvis produkter jeg kan stå inde for. Derfor er alle indlæg også altid skrevet af mig selv, ligesom jeg udelukkende reklamerer for produkter, jeg finder relevante for mine læsere.

I samme stil vil du kunne finde indlæg, der er markeret med ”affiliate links” i starten af indlægget. I disse indlæg kan der være linket til et eller flere produkter på andre hjemmesider. Hvis du så følger linket, og køber noget på den pågældende hjemmeside, får jeg et lille beløb. Jeg bruger ikke affiliate links specielt meget, men udelukkende de steder, hvor jeg finder det relevant at linke til produkter, som jeg selv anvender i indlægget.

Madstyling og fotografering

Står du og mangler en dygtig fotograf til produktbilleder, madstyling, en opskriftudvikler eller noget helt tredje? I så fald er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg tager løbende billeder for forskellige virksomheder til kampagner, hjemmesider, kataloger mm., og kan eksempelvis pryde mig af at være fast blogger hos www.osuma.dk, hvor jeg udvikler opskrifter og fotograferer lækre madbilleder til deres blog.

Send en mail på kontakt@simonethranenielsen.dk med dit forslag, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.