Blogetik, sponsoreret indlæg og affiliate links

På min blog vil du kunne finde indlæg, der er markeret med ”Reklame” eller ”Sponsoreret indlæg” starten af indlægget. Det er indlæg, der er lavet i samarbejde med en virksomhed. Jeg samarbejder udelukkende med virksomheder, jeg stoler på, og hvis produkter jeg kan stå inde for. Derfor er alle indlæg også altid skrevet af mig selv, ligesom jeg udelukkende reklamerer for produkter, jeg finder relevante for mine læsere.

I samme stil vil du kunne finde indlæg, der er markeret med ”affiliate links” i starten af indlægget. I disse indlæg kan der være linket til et eller flere produkter på andre hjemmesider. Hvis du så følger linket, og køber noget på den pågældende hjemmeside, får jeg et lille beløb. Jeg bruger ikke affiliate links specielt meget, men udelukkende de steder, hvor jeg finder det relevant at linke til produkter, som jeg selv anvender i indlægget.

Har du en virksomhed eller et produkt, du ønsker reklame for?

Jeg udvikler gerne opskrifter på bestilling, så har du et produkt, du ønsker inkorporeret i en opskrift, kan det sagtens lade sig gøre. Derudover tager jeg også gerne produktbilleder for andre, udvikler guides mm.

Såfremt du sidder med et ønske til et samarbejde, er du meget velkommen til at henvende dig, så vi kan drøfte mulighederne.

Jeg fremsender også gerne mit mediekit, hvor der er meget mere information samt konkrete tal for bloggen og Instagram. For priser er du ligeledes meget velkommen til at henvende dig, så tager vi en uforpligtende snak omkring dette.

Send en mail på kontakt@simonethranenielsen.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Eksempler på reklameindlæg

Andre, tidligere samarbejdspartnere