simone-2017-efteraar

Velkommen til!

Jeg hedder Simone, er 23 år og bosat i Odense med min kæreste Alexander. På min blog kan du finde inspiration til sund og lækker mad, forskellige guides samt lidt generelle ting og sager fra mit liv.

Når jeg ikke blogger, så læser jeg en kandidat i Medievidenskab med sidefag i Dansk på Syddansk Universitet i Odense, hvilket jeg endnu har et år tilbage af. Jeg elsker at have mange bolde i luften, og derfor har jeg også tre jobs, der alle involverer kommunikation og en god portion kreativitet.

At bruge sin krop har altid været en ting, jeg har været utrolig glad for. Derfor elsker jeg sport og sundhed, hvilket min blog også bærer præg af. Jeg er hygge-menneske (hvis der da er noget, som hedder det) til fingerspidserne og elsker alt, der involverer kaffe, chokolade, rosé, en god film og samvær med mennesker, der ligesom jeg også forsøger at se positivt på tilværelsen.

Jeg håber meget, at du vil læse med, og tøv ikke med at sende mig en mail på kontakt@simonethranenielsen.dk, hvis du sidder med spørgsmål, en hilsen eller noget helt tredje.

Knus, Simone