Koldskåls-chiagrød med kammerjunkere og friske bær

Kosttilskud til gravide og ammende kvinder

Kosttilskud

Annonce for NJORD Nutrition

Personlige kosttilskud skræddersyet til dig

Jeg har taget kosttilskud de sidste mange år og siden kosttilskud blev en del af min faste morgenrutine har NJORD stået for leveringen. Det skyldes simpelthen, at jeg er vild med konceptet, der bygger på, at kosttilskudet bliver skræddersyet præcis til den enkelte, så man ikke får andet en netop det, ens krop har brug for. Det hele foregår ved, at man igennem deres hjemmeside tager en personlig test, hvorefter NJORD sørger for at sammensætte et kosttilskud til netop dig ud fra den livsstil, du lever. Det betyder også, at du altid kan tage testen på ny, hvis din livsstil ændrer sig, eller hvis du som jeg bliver gravid eller skal amme, og dermed har brug for lidt ekstra gode sager, som du ikke kan være sikker på at få igennem din kost. Derudover får du leveret dine kosttilskud direkte med posten, hvilket sker helt automatisk hver anden måned, så du ikke løber tør.

Når du første gang bestiller kosttilskudene får du de flotte keramikkrukker med, hvilket jeg personligt er virkelig glad for, fordi det gør det nemt for mig at have dem stående fremme, så jeg husker at tage mine kosttilskud hver dag, hvilket jo er ekstra vigtigt, når man netop er gravid eller ammer. Mine står eksempelvis fremme i vores køkken og jeg tager dem altid sammen med min morgenmad.

De kosttilskud jeg får lige nu er et til ammende kvinder samt fiskeolie, men da jeg var gravid fik jeg eksempelvis et ekstra tilskud af jern ved siden af min multivitamin til gravide. Det var noget NJORD sørgede for at regulere til, da jeg angav på hjemmesiden, at jeg nu var gravid – det synes jeg sgu er fedt. Samtidig vil jeg lige rose NJORDS jernpræparat, for hvis du har taget jern, så ved du nok, at man kan blive ret forstoppet. Jeg oplevede ingen problemer med min mave igennem min graviditet, mens jeg tog jerntilskudet, hvilket må siges at være ret fantastisk, da det ellers er et problem, rigtig mange gravide døjer med.

Noget andet ved NJORD, jeg er ret vild med, er at alle deres multivitaminer indeholder folsyre. Hvis du planlægger en graviditet skal du gerne have taget folsyre i ca. 3 mdr. inden graviditeten påbegyndes og mindst frem til 12 uge af graviditeten, da folsyremangel er forbundet med en risiko for at danne rygmarvsbrok hos fostret. Eftersom det jo langt fra er alle, hvor graviditeten er planlagt, skal man som kvinde ikke være nervøs for folsyremangel, hvis man tager kosttilskudene fra NJORD, fordi man automatisk får det i sin multivitamin. Det er slet ikke farligt at få folsyre, selvom man ikke skal være gravid, og derfor kan det ses som en ekstra service, NJORD yder – det synes jeg er rigtig god stil.

Hvis du er blevet nysgerrig på NJORD, kan du med koden SIMONE50 få 50% rabat den første måned. Hos NJORD får du desuden løbende 20% rabat, hvis du er studerende. Du finder NJORDS hjemmeside lige her.

Kosttilskud Kosttilskud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskåls-chiagrød med kammerjunkere og friske bær