10 ting du ikke skal sige til en højgravid

Velkommen til verden

Så kom hun endelig

Det her indlæg har jeg virkelig glædet mig til at dele med jer. Den 24 marts blev vi nemlig beriget med den dejligste lille pige. Vi gik 11 dage over tid, og fik derfor tid til en igangsættelse den 23 marts, som så resulterede i en fødsel dagen efter kl. ca. 16.30. Vores pige er i dag en uge gammel og tiden er fløjet af sted. Vi har været fuldstændig pakket ind i vores egen lykkelige bobbel de sidste dage, hvor det udelukkende har været hende, amning, bleskift og kærlighed, der har været på programmet. Flere af jer har spurgt, hvad hun skal hedde, og det har vi faktisk vidst lige fra det øjeblik, vi fik af vide, at det var en pige, vi ventede os. Hun hedder Olivia og da vi så hende stod det helt klart, at hun absolut ikke kunne hedde andet. Vi havde inden vi vidste kønnet også talt om navnet Petra, hvis det blev en pige, men da vi til kønsscanningen fik fortalt, at det så rent faktisk var en pige, som tumlede rundt derinde, var det første navn, vi begge tænkte på, Olivia, og derfor kunne det ikke være anderledes.

Den første uge i Olivias liv har været fuldstændig overvældende for os begge. Det er virkelig en vild oplevelse at blive forældre, men samtidig har det for os også været det mest naturlige i verden, og vi nærede med det samme den største kærlighed til det lille menneske.

Kommer der en fødselsberetning?

I er flere, der på Instagram har spurgt om der kommer en fødselsberetning fra mig. Jeg havde selv enormt meget glæde af at læse andres fødselsberetninger, da jeg var gravid. Jeg havde en virkelig nem og dejlig fødsel til trods for en igangsættelse, som jeg selv var meget nervøs for inden. Netop derfor overvejer jeg at dele min fødselsberetning med jer for at fortælle, at igangsættelser også kan være virkelig positive og bestemt ikke er noget, man som udgangspunkt bør frygte, hvis du spørger mig. For nu er det dog et lykkeligt minde om fødselen af vores datter, som vi gerne vil holde for os selv lidt endnu.

Der er ikke meget fritid med et lille spædbarn, så inden jeg skal tilbage til amning, kys og bleskift, vil jeg lige benytte lejligheden til at sige tusind tak for alle de beskeder og lykønskninger, jeg har modtaget på min Instagram de sidste dage. Det er meget overvældende, at der er så mange, der tænker på os, så tusind tak for det.

Knus og tak fordi du læser med

S.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du ikke skal sige til en højgravid