Søde juleboller med appelsin og varme krydderier

Gravid: Et lille kig til vores pige i 3D

Indlægget indeholder reklame

Det er jo ingen hemmelighed, at man bliver ret nysgerrig på, hvordan ens lille guldklump egentligt ser ude derinde i maven. Det er et emne, A. og jeg har talt rigtig meget om. For hvem ligner hun mon? Det fik vi en rigtig god idé om, da vi i dag var i Svendborg og besøge Tove, der har Svendborg Scanningsklinik. Her fik vi lavet en 3D-scanning samt 4D-effekter, hvilket gjorde os en del klogere på, hvilket lille menneske, vi har skabt; og hvis jeg da selv skal sige det, så har vi gjort det ret godt 😉

En 3D-scanning giver de mange detaljerede billeder, mens det med 4D-effekten er muligt at sætte video på, så man får et meget virkelighedstro billede af den lille mus, der ligger derinde og bevæger sig. Vores lille pige er fuldstændig, som jeg forventede. Hun er en rigtig god blanding af os begge to, og så har hun min kærestes næse – det hersker der ikke tvivl om. Hun lavede en masse grimasser til os, mens vi kiggede på, og så fik hun ellers drukket en masse fostervand, så hun fik hikke undervejs. Det var en enorm god oplevelse at se de mange detaljer på sit lille ufødte barn. Her i uge 27 vejer hun nu 1 kg. ren kærlighed og er fuldstændig gennemsnitlig i længde og vægt – og ja det er faktisk en af de gange i livet, hvor det er rigtig dejligt at være ret så gennemsnitlig. Vi fik også fortalt, at babypigen lige nu ligger i sædestilling, så vi håber, at hun når at vende sig inden fødslen.

Svendborg Scanningsklinik har mine varmeste anbefalinger, og hvis du selv overvejer at få lavet en 3D-scanning, så kan jeg kun anbefale dig det. Jeg tror vi begge var enige om, at dette var den bedste scanning til dato, fordi det blev så konkret for os, hvilket lille menneske, der gemmer sig i maven.

Hvis muligt, så glæder vi os kun endnu mere til at møde vores lille pige til marts. Så nu må tiden altså godt gå hurtigt.

Vi har faktisk også besluttes os for et navn, men det må I vente med at høre til hun er ude. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde juleboller med appelsin og varme krydderier