Hjemmelavet karamel - den nemme udgave + luksusgrød

Vi glæder os til marts

Vi glæder os til marts næste år. Sådan enormt meget faktisk.

Og det er der selvfølgelig en meget særlig grund til. For som du muligvis har opdaget, hvis du også følger med på min Instagram-profil, så er jeg gravid med min skønne kæreste og vi venter en lille pige til marts. Min mave syner også allerede ret stor, hvis jeg da selv skal sige det, men jeg er faktisk også lidt over halvvejs i min graviditet.

Selvom jeg er lykkelig for vores lille pige, der danser rundt i maven, så er det ingen hemmelighed, at jeg pt. synes, det er lidt hårdt at være gravid. Jeg har siden uge 17 haft problemer med mit bækken, hvilket har resulteret i bækkenløsning, som jeg er svært utilfreds med. Hvis du ikke har haft bækkenløsning før, så kan jeg fortælle, at det gør ret ondt. Det betyder også, at der er en hel masse ting, man ikke må og heller ikke kan på grund af smerter.

Men, hvis vi lige ser bort fra bækkenproblemerne, så synes jeg generelt, at min graviditet er gået godt. Jeg har ikke haft problemer med specielt meget kvalme, jeg kan spise som jeg normalt gør (selvfølgelig med fokus på lidt andre ting i kosten nu) og jeg har heller ikke været overdrevet træt eller noget i den stil. Så alt i alt synes jeg, at det er dejligt at være gravid. Vores lille pige er begyndt at sparke rigtig meget nu, og det er det mest fantastiske at mærke det lille liv, der bor inde i én. Jeg kunne mærke liv ret tidligt i min graviditet – faktisk allerede omkring uge 15. På det tidspunkt var det selvfølgelig ikke spark, men nærmere små bobler, jeg kunne mærke. Det er en meget speciel følelse, når man mærker liv inde i maven, men det er samtidig også fantastisk at mærke, at hun har det godt derinde. Den bekymring kæmpede jeg meget med de første måneder, hvor man ikke rigtig ved, hvad der sker med babyen inde i maven, men kun kan mærke alle de fysisk ting, der sker med én selv.

Jeg ved endnu ikke, hvor meget min graviditet eller vores datter skal fylde på bloggen, men lidt vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer, og så håber jeg, at I stadig vil følge med selvom jeg ikke deler helt så meget som tidligere.

Knus S.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet karamel - den nemme udgave + luksusgrød