Den bedste jordbær-rabarbersyltetøj med vanilje

Rabarbertrifli – den lækreste sommerdessert

rabarbertrifli

Jeg havde en rest af den skønne jordbær-rabarbersyltetøj (se link i opskriften) tilovers den anden dag, som resulterede i de her skønne desserter. Det her er i min optik en perfekt sommerdessert, som lynhurtigt kan mikses sammen, når den søde trang melder sig. Vi har indrettet en lille hyggekrog på vores altan, hvor vi nød desserterne. Hyggekrogen er indrammet af alle de mange krydderurter, grøntsager og blomster, som efterhånden dominerer derude. Jeg har også lovet jer at vise flere billeder fra altanen, så til de haveinteresserede er der vedhæftet lidt nederst i det her indlæg. Men jeg skal nok også lige få lavet et ordentligt indlæg hen mod sommeren med flere billeder af det, vi har derude.

Rabarbertrifli

Tid: 10 min. (hvis grøden er lavet)

Antal: 4 stk.

  • Rabarbergrød – enten denne udgave med rabarber og jordbær eller en helt almindelig slags (jeg foretrækker den med rabarber/jordbær til denne dessert
  • Markoner efter behov
  • 1/5 l. flødeskum
  • Hakket hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. Pisk flødeskum
  2. Start med at komme et par skefulde rabarbergrød i et serveringsglas. Mas makroner og kom deri og top med flødeskum. Fortsæt til glasset er fyldt.
  3. Drys med hakket hvid chokolade og server straks

img_8992

img_8990

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste jordbær-rabarbersyltetøj med vanilje