Chokoladeboller med fuldkorn

I maj glæder jeg mig til….

img_9143

Jeg har længe gerne ville lave et indlæg, som skal sige lidt om de planer, jeg har for de forskellige måneder. Så maj bliver den første i rækken af den slags indlæg – også selvom vi allerede skriver den 4.  maj i dag. Tiden i maj måned må gerne gå langsomt – som i rigtig langsomt. Jeg har nemlig lige det der speciale, der skal gøres færdigt. Men udover specialet, som jeg selvfølgelig glæder mig til at få overstået, så glæder jeg mig også til en masse andre skønne ting, som der forhåbentligt bliver plads til.

I maj glæder jeg mig til…

  • Jeg glæder mig til noget bedre vejr. Det her omskiftelige vejr er ikke lige mig, så mere sol og sommer hele tiden, tak!
  • I maj bliver der forhåbentligt tid til at spise flere is. Og gerne den gode, hjemmelavede af slagsen.
  • Flere cykelture som dem, du ser på billedet. A. og jeg cyklede i går til Stige Ø, som er en lille naturperle i Odense. Jeg håber, at der bliver tid til flere af den her slags hyggelige ture. Vi snakkede også om, at det bliver rart, når det er så varmt i vejret, at jorden ikke er fugtig længere. Så er det nemlig tid til picnic i det fri. Jeg håber også at få tid til at lave et indlæg med inspiration til lækre picnicretter.
  • Der bliver ikke tid til mange sociale arrangementer her i maj, men jeg har to fødselsdage på programmet. Det er de to søde piger Maria og Jeanett (der btw. har to ret lækre blogs), som skal fejres.
  • Mere tid sammen med A. Vi har begge fri fra arbejde i maj for at gøre vores specialer færdigt, men det betyder også, at vi begge er hjemme på samme tid. Derfor glæder jeg mig til, at vi kan spise mere end et måltid sammen – det er nemlig ikke så ofte, det sker i hverdagen, hvor vi arbejder lidt forskudt af hinanden.
  • At aflevere speciale. Ja. den skal selvfølgelig lige nævnes igen og på listen. Det er nemlig det, jeg glæder mig mest til her i maj.

Har I nogen skønne planer for maj?

img_9098 img_9115img_9114

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladeboller med fuldkorn