Madplan uge 15

Min fødselsdagsweekend, gaver og en masse kærlighed

img_8728Min weekend er fløjet af sted. Jeg havde fødselsdag i lørdags, hvor jeg blev 24 år. Men fejringen startede allerede fredag, da A. inviterede mig på Restaurant No 61, som ligger i hjertet af Odense og serverer fantastisk god mad! Så bor du i Odense eller kommer vejen forbi, så skal du helt sikkert ikke snyde dig selv for et smut derind (og det er ikke reklame, men blot en anbefaling lige fra hjertet).

Lørdag, hvor jeg havde fødselsdag, vækkede A. mig på sengen med kaffe, flag og gave, inden vi fik min familie på besøg til brunch. Til brunchen serverede jeg blandt andet pandekager, surdejsboller, koldhævede fuldkornsboller og en masse andre lækre sager. Jeg ELSKER at holde fødselsdag og have hjemmet fuldt af gæster. Det er så hyggeligt, synes jeg. I år kunne jeg dog godt mærke, at det var en del hårdere end det normalt er at holde fødselsdag. Jeg tror det er en kombination af meget arbejde og det der speciale, der hele tiden fylder i tankerne. Men så er det godt, at man jo kun fylder år en gang om året. A. og jeg brugte derefter aftenen i sengen med slik, dyner og Dexter, som vi er begyndt at se. A. har set serien før, men det er første gang for mit vedkommende og den er faktisk ret god, så hvis du endnu ikke har set den, så kan den altså anbefales! Du finder den på HBO.

Om søndagen fik jeg en masse dejlige piger på besøg til fødselsdag, så der stod dagen igen på fødselsdagsfejring og brunch. Det var dog en del nemmere dagen efter, da vi lige knap blev så mange mennesker som om lørdagen, så der kunne jeg bedre slappe af og nyde min fødselsdag. Men alt i alt har det været en dejlig weekend!

Jeg lagde for øvrigt et billede ud af mig selv på Instagram i lørdags med den flotte blomstrede trøje, hvorefter, der var en del af jer, der gerne ville vide, hvor den var fra. Trøjen er fra Ganni, men er nok en af deres ældre kollektioner, så jeg er ikke sikker på, om den stadig kan opdrives. I blev desuden snydt for en madplan i går, hvilket jeg beklager meget. Jeg havde simpelthen ikke tid til at få den bikset sammen, men jeg lover jer, at der kommer en plan til jer på søndag. Og så vil jeg ellers forsøge at få lidt flere indlæg ud til jer i den her uge – det blev jo desværre ikke til så meget i sidste uge, men sådan er det engang imellem. 🙂

Jeg ville desuden lige viser jer et udpluk af de lækre sager, jeg har fået i gave, som I kan se nedenfor.

img_8750

Det smukke lagkagefad fra Le Creuset. Fadet kan købes lige her.

img_8748

Lovetag armbånd fra Jane Kønig, som jeg blandt andet fik af A. – kan købes lige her.

Det andet armbånd er fra Pernille Corydon og kan købe til 350 kr. lige her.

Og endnu et spænde til håret fra Pico, som jeg er kæmpe fan af.

img_8743

Jeg fik også den flotte Lyngbyvase i 25 cm. Den er perfekt til store buketter. Størrelsen 20 cm, der lige er en tand mindre end min, kan købes lige her. Hvis du ikke går op i om det er 1. eller 2. sortering, kan du få den fra 2. sortering til 200 kr. lige her i 25 cm.

Derudover fik jeg Hammershøivasen fra Kähler, som kan købes her. Jeg fik den også i den lille udgave, som ses på billedet nedenfor. Den fås her.

img_8744

Den flotte fyr, I ser på billedet nedenfor, er min søde kæreste A, som jeg har været sammen med gennem flere år. Han er ikke glad for billeder (hvilket jeg jo ikke forstår), men nu fik jeg altså lige sneget et billede af ham herind, så I endelig kan se, hvordan han ser ud, hvis I skulle være nysgerrige på det. 🙂   img_8736

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 15