Madplan uge 11

Sprøde rugbrødschips med flagesalt

rugbrødschips

Rugbrødschips smager fuldstændig forrygende! Intet mindre. Den her simple udgave er med flagesalt og lidt olie, og kan derfor spises til rigtig mange forskellige retter. Du kan spise dem til tapas, forskellige forretter, som snack eller som tilbehør til suppe – så skal du blot skære dem ud i mindre stykker. Jeg kan eksempelvis anbefale dem som drys på den her kartoffel-porresuppe. Rugbrødschips er også virkelig lækre som snack i madpakken, hvilket jeg ofte selv benytter dem som.

Jeg vil også gerne lige slå et slag for flagesalt. Flagesalt er nemlig ret fantastisk, hvis du spørger mig. Og så ser flagesalt jo bare altid lækkert ud på billeder. Så hvis du selv tager billeder af mad, så synes jeg, at du skal lære det magiske trick, der hedder sig at drysse lidt flagesalt udover retten – såfremt det passer til, selvfølgelig 😉

Jeg opbevarer altid min salt i de utrolig søde skåle fra Broste Copenhagen, som jeg har i både blå, sand og så den mørke, du kan se på billedet. Du kan finde et ret stort udvalg af dem  lige her.

Rugbrødschips med flagesalt

Tid: 10 min.

  • Rugbrød skåret i tynde skiver
  • Drys med olivenolie og flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Skær rugbrød ud i tynde, tynde skiver – det er rigtig fint, hvis du bruger noget daggammelt brød.
  2. Tænd ovnen på 200º varmluft.
  3. Fordel rugbrød på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med olivenolie og flagesalt.
  4. Bag dem i ovnen i ca. 5-10 min. til de er gyldne og godt sprøde.
  5. Lad dem køle af på en bagerist inden servering.

rugbrødschips

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 11