Min fødselsdags-ønskeliste

Weekendplaner med foodstyling, fødselsdag, The Oscars og kaffe i lange baner

The Oscars

Godmorgen til jer, kære læsere.

Jeg sidder og spiser den morgenmad, du ser på billedet, mens jeg skriver lidt om, hvad jeg skal i weekenden. Jeg har haft en vanvittig travlt uge, hvilket min aktivitet herinde nok også har afspejlet en smule, så jeg ville lige skrive lidt om, hvad jeg i grunden har foretaget mig…

Jeg har brugt en masse tid på arbejde, mit speciale (hvem sagde, at det ville blive hyggeligt??!!) og så en masse skønne kulturelle indslag. Jeg har blandt andet været i biografen og se “Molly’s Game“ samt “Call Me By Your Name“. Begge film var i min optik virkelig, virkelig gode! To helt forskellige genre, men bare virkelig veludført begge to, så de kan helt sikkert anbefales!

Derudover var jeg i Odense Teater i mandags og se musicalen “Catch me if you can“ samt i teatret i går og se Forbrændt på Odeon; et specielt, men også virkelig anbefalesværdigt stykke. Normalt går jeg altså ikke så meget i teatret, men der var lige to stykker, jeg virkelig gerne ville se.

 

I dag skal jeg til food styling-event med en masse andre bloggere fra Odense, hvorefter A. og jeg skal til børnefødselsdag ved hans niece. Derfor har vi også allerede aftalt, at aftenen står på take away, bland-selv-slik og det afsnit af X-Factor, vi gik glip af i går; beskrivelsen på en perfekt aften, hvis du spørger mig ;-).

I morgen skal jeg arbejde det meste af dagen, hvorefter vi kommer til weekendens største begivenhed – nemlig The Oscars 2018!! Jep jeg er en af de filmelskere, der denne ene gang om året kæmper for at holde mig vågen til langt ud på natten, så jeg kan se showet. A. og jeg har en del venner, der deler samme passion omkring film som os, så vi skal være sammen med dem. Derudover ved jeg, at der er en del af dem, der har forberedt forskellige festlige indslag som eksempelvis filmquiz; sådan ting gør lige det hele lidt mere specielt – og så hjælper det gevaldigt på det der med at holde sig vågen, når man ikke blot sidder og ser ind i fjernsynet hele natten.

Jeg har set næsten alle de film, der er nomineret i kategorien “Bedste film“, og jeg håber personligt på, at “Three Billboards Outside Ebbing Missouri“ løber med prisen. Det er en af de bedste film, jeg har set de sidste mange år – sådan virkelig en af de bedste!! Den tog mig virkelig med storm og rørte mig dybt, så hvis du skal i biografen og se en film, men ikke lige ved, hvilken en, det skal være, så vil jeg virkelig anbefale den her!

Har I planer om at blive oppe og se showet?

Rigtig god weekend

Knus S.

P.S. Bollerne er de her fantastiske surdejsboller.

The Oscars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdags-ønskeliste