Det skal du se på Netflix og HBO part 2 + lidt Viaplay

Min fødselsdags-ønskeliste

ønskeliste

Jeg har fødselsdag i næste måned, og derfor er jeg begyndt at samle lidt ønsker sammen til min ønskeliste. Normalt ønsker jeg mig virkelig aldrig noget, men i år har det faktisk været ret nemt at finde på ønsker. Det her indlæg er jo meget anderledes end mine normale indlæg, men jeg tænkte, at I måske synes, at det kunne være lidt sjovt at se, hvad jeg ellers godt kan lide – og hvis I selv har fødselsdag eller bare gerne vil forkæles, så kan I jo lade jer inspirere. Nedenfor har jeg i hvert fald samlet lidt lækre sager, som jeg ønsker mig lige nu.

Min fødselsdags-ønskeliste

 1. Den her smukke, smukke kjole fra Vila har det flotteste blomsterprint, og så er jeg sikker på, at den gule farve gør sig rigtig godt til en mere solbrun kulør, når vi kommer tættere på sommeren.
 2. Jeg går sjældent i høje sko, men når jeg gør er det oftest åbne sandaler. Derfor er jeg fuldstændig forelsket i de her Suede sandaler i lyserød ruskind – de er såååå smukke. Dem ville jeg gerne eje!
 3. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for lyserød. Og derfor må jeg altså også bare eje det her kagefad fra Le Cruiset, der er lavet i farven Chiffon pink – det er virkelig fint, hvis du spørger mig. Det kan endnu ikke købes, men jeg håber, at det kommer på markedet inden den 14 april, hvor jeg jo har fødselsdag.
 4. Vi bliver i køkkenafdelingen lidt endnu. Jeg kunne nemlig vildt godt bruge en støbejernsgryde, og den her fra Le Cruiset er jo vanvittig flot. Jeg har i forvejen en del af deres ting, og jeg synes virkelig, at det er kvalitet for alle pengene. Personligt er jeg ret glad for den røde serie, men den cremefarvede eller sorte er også super flot og elegant!
 5. Odense er jo min fødeby og det sted, jeg endnu er bosat. Derfor har jeg set mig lidt lun på den her poster med min smukke hjemby. Just Spotted, hvor du kan købe plakaten, har simpelthen de flotteste plakater – og nå ja, så kan du jo også vælge hvilken som helst anden by inde på siden – de har et ret stort udvalg, synes jeg. Hvis jeg havde børn, skulle jeg helt sikkert også have den her hængende – den er såååå sød!
 6. Jeg elsker is. Sådan virkelig elsker. Det er et kærlighedsforhold, der ingen ende vil tage. Men jeg har ikke gjort mig så meget i hjemmelavet is, da min ismaskine er uden kompressor, og derfor virker virkelig dårligt og langsomt. Derfor kom den her ismaskine fra Wilfa altså også på ønskelisten, da jeg har hørt enormt meget godt om den – den har også vundet “bedst i test“ op til flere gange.
 7. Det er mig et under, hvordan jeg har kunne leve uden en røremaskine i så lang tid. Men nu er jeg altså også kommet til den konklusion, at jeg bør anskaffe mig en. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil gøre mit liv en hel del lettere. Derfor ønsker jeg mig den her røremaskine fra Kenwood. Den skulle også være temmelig let at flytte rundt på, hvilket er et krav for mig, da jeg kun har én stikkontakt i køkkenet, hvorfor den skal kunne tages frem og stilles væk forholdsvis nemt uden at brække ryggen.
 8. Den her kjole har jeg faktisk allerede selv købt, men hvis jeg ikke havde gjort det, så var den også kommet på min ønskeliste. Der er nemlig tilbud på en lige nu, så den røg altså i kurven – den er sååååå flot! Det samme gælder den her lækre t-shirt, som jeg også fik klikket hjem…
 9. Jeg får normalt farvet hår ved frisøren, men jeg fik anbefalet de her colour refresh fra Maria Nils af en veninde. Siden har jeg været lidt lun på den her farve. Jeg kan nemlig ret godt lide idéen om, at de kan skylles ud igen, så det tænker jeg, at jeg skal prøve snart! Så kan man jo altid farve det permanent efterfølgende, hvis man kan lide farven.
 10. Den sidste ting, der e spå min ønskeliste lige nu er den her lyserøde flæse elastik fra Pico. Jeg elsker de her elastikker og det er faktisk de eneste, jeg går med. Men jeg mangler endnu en i lyserød. Det er jo helt galt… 😉

2 kommentarer

 • Helt helt helt overraskende er jeg jo mægtig vild med kys-kjolen
  Hvem mon har tippet dig om den ? Ha ha ha 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈

  Ps. Nu vil jeg jo have et lyserødt lagkagefad. Pis altså 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Thrane Nielsen

   Det er jo den flotteste kjole længe – jeg skal hente den på posthuset i morgen 😀 😀
   Ja er det ikke bare mega, mega flot altså??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du se på Netflix og HBO part 2 + lidt Viaplay