Asiatiske fiskefrikadeller

Smoothie med passionsfrugt, banan og mandelmælk

smoothie med passionsfrugt

Passionsfrugt er en af de bedste frugter, hvis du spørger mig. Den er dejlig sød og syrlig på samme tid og bare vildt lækker! Og så smager den vanvittig godt i smoothies. Den her smoothie med passionsfrugt, banan og mandelmælk er ikke nær så sød som mange andre smoothies, da den udelukkende er sødet af bananerne. Det kan jeg rigtig godt lide, da den derfor får en dejlig frisk smag. Jeg serverede denne smoothie som en formiddagssnack, men den kunne også sagtens være drukket til morgenmad og så måske med et blødkogt æg ved siden af.

Hvis du drikker den til morgenmad, hvor den skal mætte mere end almindeligt, så vil jeg anbefale at bruge opskriften til to personer, da der er lige lidt nok, hvis man skal dele den i fire små glas, som den ellers er tiltænkt. Jeg laver desuden min mandelmælk selv, men du kan sagtens købe den eller erstatte den med almindelig mælk, hvis du er mere til det.

Jeg kan dog rigtig godt lide smagen af mandelmælk i smoothie i stedet for almindelig mælk, fordi det ikke mætter nær så mege, er mere sødt i smagen og så giver det en anden fylde i smoothien end almindelig mælk gør. Hvis du ligesom jeg er glad for smoothies, kan du desuden finde et hav af gode, sunde og mættende smoothie-opskrifter lige her.

Smoothie med passionsfrugt, banan og mandelmælk

Forberedelsestid: 5 min.

Antal: 4 glas.

  • 4 passionsfrugter
  • 2 bananer
  • 5 dl. mandelmælk – du kan finde min super nemme og gode opskrift på mandelmælk lige her
  • 1/2 tsk. vaniljepulver – kan undlades
  • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

  1. I en blender kommer du banan, mandelmælk, indholdet i passionsfrugterne og vaniljepulver samt isterninger. Blend det hele godt sammen og så er din smoothie med passionsfrugt egentligt færdig – jeg serverer den i glas med sugerør.

smoothie med passionsfrugt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatiske fiskefrikadeller