Pasta med laks og spinat

Nudelsalat med grønt og hvidløgsrejer

Nudelsalat med grønt og hvidløgsrejer

Jeg er i Thailand, og derfor synes jeg, at I skulle have en thaiinspireret ret i dagens anledning. Det blev til denne nudelsalat med grønt og hvidløgsrejer, som smager super skønt og friskt! Jeg vil desuden gerne have lidt flere fiskeretter på bloggen, så derfor er nudelsalaten med rejer, men man kan altså også skifte dem ud med kylling, hvis man er mere til det. Jeg er personligt rigtig glad for fisk, og spiser det faktisk meget oftere, end hvad retterne på bloggen måske lige afslører. Derudover elsker jeg koriander, så alt, hvad der kan drysses koriander på, bliver serveret hjemme hos os. Er du en af de mange personer, der forbander koriander langt væk, så undlader du selvfølgelig bare, at drysse det på retten – prøv evt. med saltede peanuts i stedet for. Hvis du også gerne vil have lidt mere fisk i hverdagen, så kan jeg altså stærkt anbefale den her laksetærte med spinat og squash, som smager fantastisk!

Nudelsalat med grønt og hvidløgsrejer

Forberedelsestid: 20 min.

Antal: 4 personer.

 • 1 spsk. sesamolie
 • 200 g. store rejer
 • 200 g. risnudler
 • 2 fed hvidløg, finthakket
 • 1,5 spsk. revet ingefær
 • 1 frisk chili, finthakket
 • 1 bundt forårsløg, finthakket
 • 2 store gulerødder skåret i tynde skiver
 • 1 agurk skåret i tynde skiver
 • 1/2 spidskål, finthakket
 • 2 spsk. fishsauce
 • 1 spsk. soyasauce
 • 1 spsk. sesamfrø
 • 1 bundt koriander

Fremgangsmåde

 1. Kog vand til nudlerne og hæld det over dem i en gryde – lad dem ligge i blød i 4 minutter eller til de er færdige – hæld vandet fra.
 2. Skær og riv grøntsagerne som angivet og varm sesamolie i en wok. Svits hvidløg, ingefær og chili – tilsæt rejerne og lad dem stege med under omrøring i ca. 3 minutter. Tilsæt grøntsagerne (pånær agurk), soyasauce og fishsauce. Vend det hele sammen og lad det simre i ca. 2 min. tilsæt agurk, drys med sesamfrø og koriander og server. Jeg serverer desuden lidt chilisauce til nudelsalaten, som fungerer virkelig godt til!

Nudelsalat med grønt og hvidløgsrejer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med laks og spinat