10 ting du ikke vidste om mig vol. 2

tapas – 10 idéer til lækre små anretninger

tapas

Jeg ELSKER tapas! Desværre får jeg det bare aaaaaalt for ofte… Men det tænker jeg egentligt er en af de ting, der skal laves om på her i 2018. Tapas er også en genial gæsteret, da man kan forberede en masse på forhånd, og så er det bare rigtig hyggeligt at sidde med de små retter og hapse lidt hist og her. Nedenfor har jeg lavet en liste med lidt af de ting, jeg serverer til tapas. Jeg kan godt lide, at der er en masse friske elementer, og derfor synes jeg også, at der skal være en salat af en art. Men det kan man jo gøre som man selv synes. Nu får I i hvert fald mine bedste bud på en god tapasmenu!

 

Idéer til tapas

Fremgangsmåde

Serranoruller med rucola og flødeost

  1. Skyl salaten
  2. I hver serrano kommer du et lille bundt rucola og 1 tsk. flødeost – jeg brugte en med urter. Rul dem så sammen og sæt dem på et fad klar til servering

Bacon & bønner

  1. Tænd ovnen på 200º alm. ovn
  2. Frosne bønner blødes op i kogende vand i nogle minutter
  3. Rul et stykke bacon om en håndfuld bønner og placer dem på en bageplade – fortsæt til der ikke er mere
  4. Bag dem i ovnen i ca. 10 min. eller til baconen er sprød.

Du kan også servere en god og fyldig salat til tapas – eksempelvis den her med lilla spidskål, æbler og saltmandler.

tapas

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du ikke vidste om mig vol. 2