Moussekage med mælkechokolade, hasselnødder og skovbær

Lidt om året der gik og mine forventninger til 2018

2017

Året der gik

2017 er snart ved vejs ende, og det har på mange måder været et rigtig godt år for mig. Først og fremmest var 2017 året, hvor jeg valgte at starte min blog. Det skete i februar – og hold da op, hvor er der altså bare sket meget siden! I kraft af bloggen har jeg fået en masse nyt arbejde, og i samme ombæring fundet en stor passion i at fotografere; en glæde, der ingen ende vil tage, og jeg synes det er så fedt at lære nye ting i faget. I forbindelse med det, kan jeg lige nævne, at jeg af A. fik et kamerastativ i julegave, så det bliver kun sjovere at fotografere fra nu af!

Derudover har jeg lært en hel del om mig selv. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og finde ud af, hvad der er vigtigt for mig. Det er blandt andet kommet til udtryk i den måde, jeg har prioriteret min tid på det sidste år. Jeg har brugt rigtig meget tid på at prioritere mig selv. For når man arbejder meget, og også skal jonglere et studie og et socialt liv ved siden af, så er der altså ikke mange timer tilbage i døgnet. Derfor har jeg i 2017 lært at prioritere at bruge tid på mig selv. Det har resulteret i en del gange, hvor jeg har måtte takke nej til andre aftaler – og jeg kan godt love jer for, at det i starten ikke var sjovt at sidde med en følelse af, at jeg gik glip af noget. Men når alt kommer til alt, så er det bedre end at gå ned med flaget.

Og jeg ved godt, at jeg så i stedet kunne skære ned på arbejde, men når man som jeg rigtig godt kan lide sit arbejde, så er det umiddelbart ikke det første, der bliver nedprioriteret. I stedet er der en del ”gå-i-byen-aftaler”, der er blevet valgt fra – og set i lyset af, at jeg, sidst jeg var i byen, fik stjålet min pung, så er følelsen af at gå glip af noget stort set ikke eksisterende længere, når det kommer til den slags aftaler.

Derudover har jeg prioriteret at bruge tid med min kæreste, som det sidste halve år været i praktik i København, hvilket har betydet, at han hver dag har været hjemme halv otte om aftenen. Vi har derfor været rigtig meget væk fra hinanden og begge to på farten meget af tiden, men så må man finde tid til hinanden. Og når der jo ikke er flere timer i døgnet, så må andre ting simpelthen nedprioriteres.

Men selvom jeg har måtte takke nej til ting i 17, så har jeg også takket ja til rigtig meget andet. Jeg har blandt andet mødt en hel masse skønne, skønne mennesker i forbindelse med min blog, hvilket har været helt fantastisk. Derudover har jeg været fuldstændig blæst væk over interessen for mig og min mad, så I skal altså have enormt meget tak, fordi I vil læse med – I har i den grad været med til at gøre mit 2017 til et helt igennem fantastisk år!

Mine forventninger til 2018

2018 er et år, jeg har glædet mig rigtig, rigtig meget til. Først og fremmest starter A. og jeg med en uges ferie i Thailand. Vi har bestilt rejse til Khao Lak i starten af februar, og jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til det. Vi kom ikke ud og rejse i sommers, så det er virkelig tiltrængt at komme lidt væk fra kolde Danmark nu. Derudover tager vi af sted lige inden, at vi begge skal skrive speciale, så det bliver også en god pause mellem vores eksaminer i januar og det speciale, vi begge skal bruge det næste halve år på at skrive. Men ja, det betyder jo også, at jeg bliver færdiguddannet cand. mag. i 2018. Det er noget, jeg har set frem til nærmest lige siden, jeg startede på mit studie i Medievidenskab. Men når det er sagt, så kan jeg godt mærke, at den jobsituation, der er lige pt., lidt har sat en dæmper for begejstringen. Men nu må vi se, hvad der sker – meget kan jo nå at ændre sig på et halvt år; under alle omstændigheder, så er jeg mega klar på at blive færdiguddannet! Og så må vi ellers se, hvad 2018 bringer med sig af dejlige ting – jeg glæder mig i hvert fald, så meget tør jeg godt at sige.

Kæmpe knus til jer. I ønskes et fantastisk nytår og et lykkebringende 2018, hvor jeg godt vil love, at der kommer mange flere ting fra min hånd. Tak endnu engang, fordi I vil læse med.

Knus S.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moussekage med mælkechokolade, hasselnødder og skovbær