Kransekage til nytår

10 tips og inspiration til hjemmelavede og spiselige gaver

img_6915

Hjemmelavede gaver er en virkelig sød idé, hvis du spørger mig. Jeg er selv glad for at give hjemmelavede og meget gerne spiselige gaver til min familie, når jeg gerne vil gøre lidt ekstra, men stadig holde det på et moderat niveau. Nedenfor finder du mit bud på hjemmelavede gaver, som jeg er sikker på, at din familie og nærmeste vil blive rigtig glade for at modtage. Der er en del sunde, søde sager imellem opskrifterne, men du kan altså sagtens gøre dem mere eller mindre sunde ved at skifte de sundere alternativer ud med andre knap så sunde ting, hvis dem, du skal give gaven til, der mere til den ”ægte vare”. Personligt synes jeg dog, at det er dejligt med lidt lækre sager, der er knap så usunde som alt det andet, vi fylder i vores krop i december.

10 tips og inspiration til hjemmelavede og spiselige gaver

Indpakning

Når gaverne skal pakkes ind, er jeg personligt glad for at genbruge gamle syltetøjsglas og flasker, der selvfølgelig er blevet gjort godt rent. Derudover kan du bruge små søde æsker og fine bånd, så de hjemmelavede godter bliver smukt indpakket. Hvis du vil give dine syltetøjsglas et nyt look, kan du også lime gavepapir på låget, så det bliver mere personligt. Hvis du er lidt mere kreativ, så lav selv flotte mærkater og sæt på dine gaver – du kan også købe dem færdige hos eksempelvis Søstrene Grene.

Find mere inspiration til lækre opskrifter, der kan bruges til spiselige gaver.

img_6906

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kransekage til nytår