Guide: Det skal du opleve i Odense

Køkkenrenovering; her er før- og efterbillederne

Køkken

Som du helt sikkert har bemærket, hvis du følger mig på Instagram, så er det, at jeg har været i gang med at renovere mit køkken. Renoveringen tog i alt fem dage, hvor min søde far og jeg arbejdede på rummet i noget, der nærmest føltes som døgndrift. Det er et gammelt køkken, der er i vores lejlighed, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Derfor ville jeg rigtig gerne beholde grundstrukturen i selve køkkenet og blot opgradere det (hvilket det i den grad også trængte til).

Hele køkkenet er blevet malet fra ende til anden. Malingen, der er brugt til køkkenskabe osv., er fra Dyrup og er en lys grå. Derudover blev bordpladen skiftet ud med en anden. Den nye bordplade er købt i Silvan og er af denne type. Vi havde også en spiseplads i hjørnet ved vinduet, som er fjernet. I stedet har vi fået en hel masse plads, hvilket er mega dejligt. Før kunne det til tider være lidt besværligt at være mere end to i køkkenet, men det er absolut intet problem nu. Vask og blandingsbatteri er også nyt og fra Ikea.

Jeg vil ikke skrive så meget mere, men blot lade billederne tale for sig selv – jeg synes i hvert fald, at der er sket en kæmpe ændring i køkkenet. Vores køkken hænger nu rigtig godt sammen med de andre rum og der er en gennemgående rød tråd mellem værelserne, hvilket jeg er rigtig glad for. Derudover er det blevet enormt lyst og indbydende, synes jeg. Og hvis du undrer dig over, at der er lys i ovnen på billede to nedenfor, så er det altså fordi, jeg med det samme, køkkenet stod færdigt, valgte at bage boller; det var simpelthen så befriende, da vi igen kunne bruge køkkenet og lave mad derude – jeg har levet af grød, skyr og andre nemme løsninger i lidt for mange dage nu, mens min søde kæreste har været lidt for glad for frysemad i de fem dage, så det skal der laves om på nu….

Kommenter endelig indlægget, hvis du har spørgsmål til noget. 🙂

Køkken

Køkken

Køkken

Jeg glemte desværre fuldstændig at få taget et billede af vores gamle spiseplads i køkkenet, men du kan lige ane den på billedet ovenfor. Den stjal ret meget lys fra vinduet, så det var godt, at den kom væk.

Og lidt flere detaljer…

Alle tingene på tallerkenrækken (pånær bøgerne) er enten arvestykker eller fundet i genbrugen – pånær teen selvfølgelig, den er sponsoreret af Fabel te. 😉

Køkken

Køkken

8 kommentarer

 • Det er blevet super fint søde S!

  Knus MC,
  http://www.marialottes.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Thrane Nielsen

   Tusind tak, søde – jeg er også bare top-motiveret for at lave mad derude nu. God weekend :-*

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare blevet fint! Jeg ville gerne have sådan et lækkert køkken 🙂 Synes især bordpladen gør en kæmpe forskel også.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Thrane Nielsen

   Hej Freja
   Hvor er du sød – tusind tak! Og ja, bordpladen gør virkelig en enorm forskel; men det kunne virkelig også kun blive bedre end den gamle 😀
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fiiiiiint!
  Kan du hyres til en kitchen makeover ? 😉 Mit køkken ligner crap 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Thrane Nielsen

   Ha ha, sagtens. 😉 Der er en sand ”gør-det-selv-kvinde” gemt i mig åbenbart 😀
   Og tusind tak, søde. Men som du kan se, så kan man komme langt med små forbedringer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare blevet fint! Nogle gange skal der mindre ting til for at skabe nogle ret store forandringer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Thrane Nielsen

   Tusind tak, søde Jeanette! Og ja, det kan virkelig være små forskelle, der ændrer det store billede. Alene den nye bordplade gjorde underværker. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Det skal du opleve i Odense