Små glimt: Street food hos Storms Pakhus

Sprøde brødchips – perfekt til tapas eller som en sund snack

brødchips

Hvis du ligesom jeg er god til at have brød liggende lidt for længe til, at det er interessant at spise, så er den her opskrift lige noget for dig! Jeg bruger nemlig altid det overskydende brød til at lave brødchips – eller rugbrødschips, hvis det er rugbrød, vi har liggende. Brødchips smager virkelig lækkert og er rigtig god til eksempelvis tapas eller som en lille, sund snack. Jeg serverede i går brødchipsene til netop tapas med en klat hjemmelavet pesto på og det var bare lækkert! Så inden du smider dit ”gamle” brød ud, så husk lige på den her lækre opskrift, så vi også kan mindske madspil.

Sprøde brødchips

  • Et ”gammelt” brød – kan være alle slags brød – rugbrød er især godt
  • Lidt salt
  • Lidt olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200º alm. ovn
  2. Skær brøddet meget tyndt ud – gerne så tyndt, at det næsten er ved at smuldre
  3. Kom brødstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir – her skal du være lidt forsigtig, hvis de er meget tynde, så de ikke knækker
  4. Drys med lidt god olivenolie og salt
  5. Bag dem midt i ovnen i ca. 10 min. eller til de er godt sprøde og har taget farve – hold øje med dem, så de ikke bliver brændte

 

brødchips

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt: Street food hos Storms Pakhus