Salat med frisk spinat og søde blåbær

Jeg har noget at fortælle jer….


Ja, hvis du følger mig på Instagram, så har du måske opdaget, at jeg har tippet lidt om en nyhed, som jeg ikke har kunne fortælle om før nu. Og nej, jeg er ikke gravid, hvis du skulle sidde derude og tænke, at det var sådan en form for nyhed. Nej, så stor en nyhed er det ikke, men det er stadig ret fedt, hvis du spørger mig. Nyheden omhandler bloggen, der skal gennemgå en lille forvandling. Jeg har nemlig skrevet kontrakt med Bloggers Delight og skal nu være premium blogger hos dem. Det betyder helt lavpraktisk, at der måske kan forekomme lidt tid i den kommende uge, når bloggen bliver flyttet, hvor den ikke kører helt optimalt, men derefter skulle det hele gerne være super fint.

Hvad det vil sige at være premium blogger

Til dig, der ikke helt ved, hvad det vil sige at være premium blogger hos Bloggers Delight, så kan jeg fortælle, at det er nogle blogs, som Bloggers Delight har udvalgt, fordi de mener, at de er interessante inden for deres område. Derudover betyder det, at jeg bliver en del af et blognetværk, får teknisksupport, samt at jeg har mulighed for at tjene flere penge på min blog, end hvad jeg hidtil har kunne gøre (det er dog ikke noget, man bliver rig af, så det er bestemt ikke for pengenes skyld, at jeg flytter bloggen). Jeg takkede ja til tilbuddet, fordi jeg mener, at det er et meget naturligt skridt for min blog, og fordi jeg gerne vil prøve noget nyt.

Jeg har hidtil været selvstændig, hvilket vil sige, at jeg ikke har været forbundet til noget netværk. Det har jeg egentligt være glad nok for, men det har ikke altid været helt nemt – især ikke i forhold til alt det tekniske. Grundet min uddannelse i Medievidenskab, er jeg ret teknisk anlagt, men derfor har der stadig været en del udfordringer forbundet med bloggen, som jeg har måtte løse selv. Når man er en del af et netværk, så sidder der som oftest en teknisk medarbejder, der kan hjælpe med de ting, hvilket er noget, jeg glæder mig rigtig meget til at kunne benytte mig af. For helt ærligt, så har det altså til tider været irriterende at føle sig begrænset af sin manglende evner, når jeg har ville ændre ting herinde.

Jeg håber meget, at I fortsat vil læse med, når bloggen flytter over til Bloggers Delights platforme, og jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt. Derudover vil jeg gerne gøre designet på bloggen endnu mere enkelt, så det bliver meget nemmere for jer at navigere rundt på bloggen, så det glæder jeg mig til!

Knus og kram Simone.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med frisk spinat og søde blåbær