Mad på 30 min.: Spaghetti med kødboller i skøn tomatsauce

Ambassadør for NJORD – personlige kosttilskud

kosttilskud

(Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affiliate links)
Jeg er blevet ambassadør for NJORD, der skaber kosttilskud af højeste kvalitet, som matcher dig og dine behov. Det foregår sådan, at du via deres hjemmeside besvarer nogle spørgsmål, som gør det nemmere at målrette kosttilskudet direkte til dig, så du ikke får en masse kosttilskud, du i virkeligheden ikke har brug for. Spørgsmålene i testen er udviklet af energispecialister og farmaceuter. Da jeg tog testen på NJORDS side, blev jeg anbefalet at tage fiskeolie og multivitamin.

Selvom jeg spiser fisk hver dag, så er det i så små mængder, at jeg er helt overbevist om, at jeg næppe får omega-3 fedtsyrer nok, hvorfor jeg har det rigtig fint med at tage fiskeolie. Derudover vil jeg altså lige fremhæve, at den her fiskeolietablet ikke giver opstød med fiskesmag, hvilket er et problem, jeg tidligere har døjet med, når jeg har taget fiskeoliepiller.

NJORD vil gerne vende op på den traditionelle kosttilskudsbranche, der sælger uinspirerende generikaprodukter i kedelig emballage, som desuden indeholder en masse ingredienser, vi i virkeligheden ikke har brug for. Når man bestiller sine kosttilskud bliver det oprettet som et abonnement, så man hele tiden får friske og opdaterede kosttilskud lige til døren. Derudover får man samtidig med leveret nogle søde keramikkrukker, som man kan opbevare sine kosttilskud i. Normalt er mine kosttilskud gemt væk i en skuffe, hvilket betyder, at jeg glemmer at spise dem.. Men fordi bøtterne er så mega fine, har jeg nu sat dem i køkkenet, så jeg husker at tage mine tilskud hver dag, hvilket allerede virker bedre end min gamle løsning.

TIP: Foruden de to kosttilskud, jeg har nævnt ovenfor, tager jeg også magnesium, da jeg lider meget af hvileløse ben, som er utrolig ubehageligt, når man jeg skal sove, hvilket magnesium hjælper utrolig meget på. Jeg har prøvet en del magnesium, men synes klart, at den her virker bedst.

RABATKODE

Hvis du ligesom jeg synes, at NJORD har et ret fedt koncept kørende, så har jeg en lækker rabatkode, der giver 50% rabat den første måned. Koden er SIMONE50 og du finder NJORDS hjemmeside lige her.

kosttilskud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad på 30 min.: Spaghetti med kødboller i skøn tomatsauce