Bønnebrownie - proteinfyldt brownie uden mel og sukker

Iskaffe med kaffeisterninger og sommerferieplaner

iskaffe

Dette indlæg indeholder affiliate links.
Iskaffe er virkelig min last, når sommeren melder sig. Det er bare så nemt at lave, og så smager det jo intet mindre end fantastisk – hvis man altså kan lide kaffe. Jeg har planer om at nyde en hel del iskaffe den her somme, men det er også omtrent de planer, jeg har lagt. Det er nemlig første gang i virkelig mange år, at jeg ikke skal ud og rejse. Vi ville egentligt gerne have været af sted, men A. starter praktik i start august, og nu synes jeg, det er lidt sent at bestille noget,  så der er en masse praktisk, der ikke lige går op i år.

I stedet skal vi nyde nogle dage i mine forældres sommerhus samt en smuttur til København, hvor vi blandt andet skal i Det Kongelige Teater og se Klokkeren fra Notre Dame, hvilket jeg glæder mig vildt meget til! Så det er slet ikke fordi, at vi ikke har nogle skønne ting i vente denne sommer. Min august tegner også lige pt. til at blive fuldstændig vanvittig, men mega fed, mht. arbejde, så måske er det meget godt, at vi bare tager den med ro hjemme i det danske sommerlandskab; så kryds lige fingre for, at vejret arter sig!

Iskaffe med kaffeisterninger  (1 glas)

Forberedelsestid: 5 min.

  • 1 dl. kold, stærk kaffe
  • 1/2 tsk. sødemiddel – eksempelvis Perfect Sød fra Easis eller ca. 1,5 tsk. sukker
  • ca. 1 dl. mælk pisket til mælkeskum. Jeg bruger letmælk, når jeg laver iskaffe, fordi jeg synes, det gerne må være lidt cremet. Har du ikke en mælkeskummer, kan du sagtens komme mælken i uden, at den er pisket til skum.
  • Massevis af isterninger – jeg bruger kaffeisterninger, som er isterninger lavet af en rest kold kaffe – meget simpelt og virkelig lækkert!

Fremgangsmåde

  1. Rør kaffe og sødemiddel eller sukker sammen i et højt glas, der tåler varme
  2. Kom så en masse isterninger derned
  3. Top så din iskaffe med mælkeskum eller almindelig mælk
  4. Nyd kaffen med det samme – den bliver kun bedre af at blive nydt i solen med benene oppe! 😉

iskaffe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnebrownie - proteinfyldt brownie uden mel og sukker