Rygeostcreme med røget laks

Lyserød smoothie med bær, banan og vanilje

smoothie med bær

Dette indlæg indeholder affiliate links. 

Den her smoothie har simpelthen den smukkeste lyserøde farve – og så smager den bare rigtig dejligt. Det er en af de søde af slagsen, men det synes jeg nu også godt, at en smoothie må være engang imellem. Opskriften, som du ser nedenfor, er lavet lidt på slump, så du må lige prøve dig frem, ligesom du også kan tilføje andre bær som eksempelvis brombær eller ribs, hvis du vil have nogle andre sommerlige bær i.

A. og jeg fik den her smoothie til morgenmad sammen med et blødkogt æg, da den mætter ret meget. Hvis vi skulle have haft en masse andet lækkert til, ville jeg klart servere den i nogle mindre glas.

Smoothie med bær, banan og vanilje (to store eller fire små glas)

Forberedelsestid: 5 min.

  • 1 moden, frossen banan – (en ikke frossen banan kan også bruges)
  • ca. 1 stor håndfuld frosne jordbær & hindbær
  • ca. 1 lille håndfuld blåbær
  • 1 spsk. skyr
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1/2 tsk. ægte kanel
  • 1 dl. mælk
  • ca. 1-2 dl. vand
  • Smag den eventuelt til med sødemiddel – jeg bruger Perfect Sød fra Easis, som du kan købe lige her.
  • Hvis du har proteinpulver, som du gerne vil have i, kan jeg stærkt anbefale et scoop af Strawberry Milkshake fra Bodylab, som kan købes her. I min version er der oftest proteinpulver, da det er med til at give en mere mættende smoothie, men det kan sagtens undlades.

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender – prøv dig frem med væsken. Tilsæt lidt mere eller mindre alt efter, hvor tyk du ønsker din smoothie
  2. Lad det lige stå nogle få minutter med væsken i, så det ikke er helt så hårdt for din blender (man kan også bruge en stavblender, hvis man ikke har en blender)
  3. Blend det hele godt igennem til det bliver en skøn cremet masse – smag eventuelt til med sødemiddel og mere vanilje eller kanel, hvis du ønsker det.
  4. Server din smoothie med bær i nogle store glas – velbekomme!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rygeostcreme med røget laks