Sunde hindbærmuffins uden sukker og mel

Rygeostcreme med røget laks

rygeostcreme

Rygeostcreme smager i min optik helt vildt lækkert! Hvis du aldrig har smagt rygeostcreme, så vil jeg klart anbefalde dig at prøve det – især i kombination med laks. Det er virkelig en af mine favoritter, og derfor skal det helt sikkert også serveres til mit påskebord i næste uge. Jeg har fødselsdag den 14 april, hvor min tvillingebror og jeg holder fødselsdagsbrunch. I den forbindelse skal vi (læs jeg) have lavet en hel masse mad, som vi kan servere for vores gæster. En af de retter, der helt sikkert vil være at finde på fødselsdags/påskebordet, er den her rygeostcreme, fordi den bare smager ekstremt lækkert, og så går den ikke mindst rigtig godt til påsken og de mange påskefrokoster.

Så, hvis du selv står og mangler en lækker lille ret til din påskefrokost – eller en forret i forbindelse med en anden fest, så vil jeg anbefale dig at smække den her rygeostcreme sammen. Den er også vildt hurtig at lave, og kan faktisk være klar på intet mindre end 5 min. – det synes jeg er rimelig luksus, når man i forvejen skal stå med en hel masse mad, der skal gøres klar.

Rygeostcreme med purløg og radiser (ca. 4 personer)

Forberedelsestid: 5 min.

  • 175 g. rygeost (jeg bruger den fra Thrane Mejeri, da den indeholder en lav fedtprocent)
  • 3-4 spsk. creme fraiche (5%)
  • Et bundt purløg – finthakket (eller fintklippet med en saks)
  • En stor håndfuld radiser – finthakket
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Eventuelt knækbrød eller ristet rugbrød
  • 1-2 pakker røget laks

Fremgangsmåde

  1. Rør rygeosten sammen med creme fraichen – smag dig frem og find ud af, hvor stærk, du ønsker din creme, inden du kommer alle fire spsk. creme fraiche i.
  2. Kom dernæst de hakkede radiser og purløg i blandingen
  3. Smag til med salt og peber

Jeg serverer rygeostcremen med røget laks, knækbrød og flere finthakkede purløg og radiser.

rygeostcreme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde hindbærmuffins uden sukker og mel