Kanelsnurrer - verdens bedste kage

De bedste fiskefrikadeller

fiskefrikadeller

Jeg elsker fiskefrikadeller, og har faktisk også næsten altid fiskefars i køleskabet til netop det formål. Fiskefars er af en eller anden årsag nemlig altid på tilbud i min lokale Fakta, så jeg laver gerne fiskefrikadeller en eller to gange om ugen. Det der med almindelig pålæg har aldrig rigtig været mig, så derfor spiser jeg næsten altid fiskefrikadeller i min madpakke. Den her udgave smager super dejligt og er den opskrift, jeg altid tyer til, når der skal laves hurtige og lækre fiskefrikadeller! Desuden er det her en rigtig nem og god måde at få mere fisk ind i hverdagen.

Fiskefrikadeller (ca. 10 stk)

Forberedelsestid: 10 min.

  • 1 pakket hakket fiskefars
  • 1 æg
  • 1/2 løg, finthakket
  • 1 spsk. kartoffelmel
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne til fiskefrikadellerne i en skål og rør det hele godt sammen.
  2. Smelt smør eller olie på en pande – jeg foretrækker smør. Når smøret er smeltet og panden er varm, så former du med en spiseske nogle fiskefrikadeller og kommer dem på panden. Farsen er meget cremet, så du skal ikke bruge din hånd til at forme med.
  3. Læg fiskefrikadellerne på panden og lad dem stege på begge sider til de er gyldne. Du kan nok ikke have alle fiskefrikadellerne på panden af én omgang, så gør det af to – det er også fint, hvis der er lidt plads mellem dem på panden, så er de nemmere at vende.
  4. Når fiskefrikadellerne er færdige tager du dem over på en tallerken eller et fad. Jeg spiser dem med rugbrød, citron og remoulade, men de smager også skønt til nye kartofler og persillesovs – eller bare en god salat. Mulighederne er mange med fiskefrikadeller. Uanset hvad, så vil jeg godt love dig, at de smager dejligt. Opbevar fiskefrikadellerne i en tætlukket boks på køl, hvor de kan holde sig i ca. tre-fire dage.

Hvis du har brug for mere inspiration til lækre opskrifter med fisk, så kan du finde det lige her.

fiskefrikadeller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnurrer - verdens bedste kage