Skøn salat med bagte rødbeder, feta, persille og pinjekerner

Koteletter i fad med tomatsauce, svampe og krydderier

Koteletter i fad

Koteletter i fad med tomatsauce er en super lækker, velsmagende og en rigtig nem hverdagsret, som også sagtens kan serveres for gæster.

Koteletter i fad med tomatsauce og krydderier (4. personer)

Forberedelsestid: 30 min.
Ovntid: 10-15 min.

  • 4 svinekoteletter
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 300g. champignoner, skåret i skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl. flødealternativ eller almindelig piskefløde
  • 2 tsk. sød paprika
  • 2 tsk. tørret timian
  • 1/2 tsk. tørret chili
  • Olie eller smør til stegning
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Fuldkornsris
  • En grøn salat

Fremgagsmåde

  1. Start med at varme olie eller smør på en pande og steg koteletterne, så de hurtigt får lidt farve på begge sider – krydr med salt og peber. Fjern koteletterne fra panden og tag dem over på et skærebræt.
  2. Kom lidt mere olie eller smør på panden og steg så løg, hvidløg og champignon ved høj varme til løgene begynder at bliver klare i farven.
  3. Tilsæt paprika, timian og chili til blandingen.
  4. Tilsæt hakkede tomater og fløde. Lad det hele koge på i ca. 10 minutter – tænd samtidig ovnen på 200º alm. ovn.
  5. Smag saucen til med salt og peber og kom det hele ned i et ildfast fad. Bag i ca. 10 minutter.

Jeg serverede fuldkornsris og en grøn salat til retten, men man kunne også have valgt bulgur, speltkerner eller noget lignende, hvis man er mere til det.

Koteletter i fad

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn salat med bagte rødbeder, feta, persille og pinjekerner