Sunde bananvafler - let og lækker morgenmadsvaffel uden sukker og mel

Min yndlingssalat med fuldkornspasta, grøntsager, pinjekerner og feta

Salat med fuldkornspasta

Lækker salat med fuldkornspasta og grøntsager – min yndlingssalat!  

Salat med fuldkornspasta, en hel masse grønt, feta, soltørrede tomater og pinjekerner er altså en af mine favoritter, når det kommer til lækre salater. Denne salat fungerer rigtig fint som tilbehør til aftensmad eller i en madpakke. Jeg lavede salaten med fuldkornspasta til aftensmad i går som tilbehør til fyldte kyllingebryster. Salaten er i sig selv ret mættende, fordi der jo som sagt er fuldkornspasta i, så derfor fungerer den altså også super fint som en frokostsalat.

Jeg er ikke bange for gluten, og derfor spiser jeg også gerne både pasta og brød, så længe det er fuldkornsprodukter. I min optik kan man spise alt med måde, så længe, at man ikke er allergiker, og derfor er der heller ingen forbud i min kost, kun sund fornuft. Men, det er jo bare min personlige holdning. spiser du af den ene aller anden årsag ikke gluten, så kan du sagtens undlade pastaen eller skifte den ud med bønnepasta, ærtepasta eller lignende produkter. Den smager i hvert fald skønt uanset hvad.

Salat med fuldkornspasta og grøntsager

Jeg skriver ikke mængder på, da jeg vil lade det være op til dig, hvor meget du vil have i af hvad.

  • Fuldkornspasta, bønnepasta, ærtepasta eller lignende
  • En god feta – jeg er selv ret glad for Puck hvid ost
  • Cherrytomater
  • Salatblanding eller ruccola
  • Avocado
  • Gul eller rød peberfrugt
  • Hakkede soltørrede tomater
  • Ristede pinjekerner

Kog pastaen i lidt vand med olivenolie og salt til den er færdig. Når pastaen er kogt hældes den igennem en sigte og køler af. Derefter rister du pinjekernerne på en pande uden nogen som helst former for fedtstof ved middel varme. Husk at holde øje med pinjekernerne, så de ikke brænder på. Når de er gyldne, er de færdige. Derefter hakker og skyller du alle grøntsagerne og kommer dem op i en salatskål. Dræn din feta for vand og kom den i små stykker ned i salaten. Når din pasta er kølet af tilføjer du også denne til din salat og blander det hele godt sammen. Drys med de ristede pinjekerner og server salaten – eventuelt med disse super lækre fyldte kyllingebryster til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde bananvafler - let og lækker morgenmadsvaffel uden sukker og mel