Chokoladegrød med banan, appelsin og kaffe

Proteinpandekager med chokolade

Proteinpandekager med chokolade

Proteinpandekager med chokolade – selvforkælelse med god samvittighed

Lækre, fyldige proteinpandekager med chokolade, som du kan spise med god samvittighed – det er da slet ikke til at stå for! Proteinpandekagerne med chokolade spiser jeg ofte til morgenmad, hvis jeg har lidt god tid om morgenen eller efter træning, men de er også super lækre som en sund dessert, da de har den dejligste fyldige smag af chokolade. De kan varieres i et hav af forskellige versioner og er vildt nemme at gå til.

Selvom de hedder proteinpandekager, så behøver man altså ikke at komme proteinpulver i, hvis man ikke er til det. Personligt bruger jeg ofte proteinpulver, fordi jeg synes det fungerer rigtig godt som supplement til min kost, når jeg træner så hyppigt, som jeg gør, men hvis man ikke træner ofte, er der ingen grund til at bruge det, hvis du spørger mig. I stedet kan du bruge 1/2 dl. havregryn/ryggryn mere og tilføje 1 tsk. vaniljepulver (usødet vaniljesukker) til pandekagedejen. Du kan købe usødet vaniljepulver i de fleste velassorterede supermarkeder.

Proteinpandekager med chokolade

  • 2 mellemstore æg
  • 1 meget moden banan
  • Et scoop proteinpulver (jeg bruger vaniljesmag, da jeg er løbet tør for chokolade)
  • 2 tsk. kakaopulver
  • 1 dl. havregryn – kan erstattes af ruggryn
  • 1 spsk. mælk
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • Et nip salt

Blend alle ingredienserne til chokolade proteinpandekagerne sammen i en almindelig blender eller med en stavblender og steg pandekagerne på en pande. Det er vigtigt at være tålmodig, når man steger pandekagerne, så man ikke får vendt dem for tidligt og de går i stykker. Jeg bruger desuden ikke noget fedtstof, når jeg steger dem, da jeg har en sliplet-pandekagepande, men har man ikke lige sådan én ved hånden, så vil jeg anbefale, at man kommer en smule kokosolie på panden, så de ikke brænder fast.
Jeg har toppet dem med skyr, zero topping fra Bodylab, mandler, banan, peanutbutter og 86% mørk chokolade. Der bliver ca. fire store proteinpandekager. 

Hvis du ligesom jeg godt kan lide at bruge proteinpulver, og gerne vil have et ordentligt produkt, vil jeg anbefale dig at købe det her.

Hvis du ligesom jeg godt kan lide at kræse lidt ekstra for din morgenmad, så kunne disse morgenmadsretter måske være noget for dig:
Bananvafler uden sukker og mel
Greenie med mandelmælk
Dejlig mættende grøntsagssmoothie 
Sød og sund morgensmoothie
Ryggrød
Grød med chokolade, kaffe, banan og appelsin
Bagt grød med banan og blåbær

(Dette indlæg indeholder affiliate links)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladegrød med banan, appelsin og kaffe